Friday, 22 September 2017

SYKSYN SUOSIKIT: NAHKAA JA YLISUURIA TAKKEJA

Syksy ja syyspukeutuminen. Mulla on joka syksy ristiriitaiset fiilikset syysmuodista. Yleisesti ottaen kaikesta mitä kaupoissa myydään ja kaikesta mitä puhutaan olevan tämän syksyn juttu. En oikein koskaan löydä selkeää linjaa itselleni, mitkä on mulle ne mieluisimmat jutut ja usein mun syksypukeutuminen onkin yhdistelmä monien vuosien syystrendejä ja ripaus jotain aivan muuta kuin syksyä. Huomasin tämän tätäkin kollaasia tehdessä, ettei ole tälläkään kertaa aivan selkeää, minkälainen syyspukeutuminen mielyttää mun silmää..

1Yllä näkyy kuitenkin mun valitsemat "pääjutut" tälle syksylle. Takki-ihmisenä koen ylisuurien takkien olevan tämän syksyn se juttu ja sitä on huomannut kyllä vaatekauppojen valikoimassakin. Ylisuuret vuoratut nahkatakit, pörrötakit ja valtavat untuvatakit.. Erityisesti vuorattu nahkatakki houkuttelisi tälle syksyä, sillä nahkatakki on niin helppo ja varma valinta lähes jokaiseen asuun. 

Neuleet tuntuu tällä hetkellä itselle vähän vieraalta. Tykkään kovasti neuleista, mutta kaipaisin jotain erilaista. Off-shoulder mallit ja ylisuuret hihat tuntuu olevan se juttu ja ehkä itsekkin tuosta off-shoulder tyylistä pidän eniten. Beige on myös värinä alkanut rantautua mun vaatekaappiin ja se toimii mun mielestä juuri neuleissa erityisen hyvin. Myös laukuissa koen beigen olevan tänä syksynä in, sillä esimerkiksi kokomustan asun kanssa beige näyttää niin vitsin hyvältä!! 

Alaosien puolesta oon rakastunut nahkaan tai sitä muistuttaviin materiaaleihin!! Jotkut ehkä bongasikin mun snäpistä mun uudet nahkapöksyt jotka on muuten niiin mukavat päällä. Voisin kuvitella myös hameiden osalta käyttäväni nahkaversioita paksujen sukkiksien ja kivojen nilkkureiden kanssa. Ja nilkkureista puheenollen, nyt iskee ja kovaa kaikki erikoinen. Nilkkureista löytyvät erilaiset napit, soljet, ketjut ja vastaavat vie mun huomion niitä tuttuja ja turvallisia yksilöitä ennemmin. Yhdet erikoisemmat jo omistan, jotka näkyivätkin viime postauksessa


Kaiken kaikkiaan kuitenkin tämän syksyn muoti vielä arveluttaa ja muutamia juttuja lukuunottamatta mä luulen, etten tänä syksynä hirveästi mitään uutta itselleni haali. Mitkä jutut on teidän mielestä nyt in ja löytyykö sieltä muita, jotka ei oikein pääse kiinni näihin syksypukeutumisiin?

No comments:

Post a Comment