Wednesday, 13 September 2017

MÄ OLEN TÄÄLLÄ TAAS

Hei ihanat pitkästä aikaa! Pienen tauon jälkeen on taas mun aika palailla tänne. Mä en tietoisesti mitään taukoa päättänyt pitää, mutta oman jaksamisen ja syksyn tuomien paineiden ja menojen takia se kävi vähän niinkuin huomaamattani. Joka päivä mietin blogia, mutta en löytänyt sopivaa koloa tuottaa hyvää sisältöä. Halusin palata juttelemaan kun siihen on aikaa ja nyt kun palaset on alkanut loksahdella paikalleen ja aikaa löytyy myös itselle, on kiva tulla tänne teidän luokse ja tehdä tätä, mistä mä todella pidän <3

57

Kun kesä päätty ja arki alkoi mä oon juossut paikasta paikkaan kokoajan. Koulu, työt, valmennus ja oma elämä oli pienen hetken hyvin epämukavassa epätasapainossa, mutta nyt luistaa taas hyvin. Mun pitäis tällä hetkellä koulun suhteen olla jo harjoittelussa, mutta käyn tämän syksyn ja tulevan keväänkin ihan kursseilla ja harjoittelu mulla siirtyy vähän myöhemmälle. Tämän "ansioista" mulla on nyt todella rennot lukkarit ja vapaapäiviä saattaa mahtua viikkoon kaksi jos useampikin. Koulun ohella pystyn tekemään töitä hieman enemmän kuin normaalisti ja iltoihin mahtuu myös valmennuspuuhat ja oma aika. Jokainen viikko on aina vähän erilainen, mutta sellainen tasapaino on onneksi nyt alkanut löytyä ja se helpottaa mua suuresti. Välillä pitää muistaa ajatella juuri itseä, sitä omaa jaksamista.

Mutta mitä nyt näin yleisesti kuuluu, niin todella hyvää! Oon viettänyt aikaa ystävien kanssa, nähnyt pitkästä aikaa koulukavereita ja palannut urheilun pariin tosissani. Voin tästä aiheesta ehkä kirjoitella oman postauksen myöhemmin, mutta oon todella innoissani tästä syksystä ja treenaamisesta. Luvassa on uusia juttuja ja haasteita, ja niitä kaipaankin näihin hieman synkkiin syksykuukausiin.

43

Syksy on siis lähtenyt hyvin nopeasti käyntiin ja kesä on jätetty taaksepäin. Luvassa on rentoa opiskelua, työntekoa, tiivistä työtä valmennuksen parissa ja omasta hyvinvoinnista huolehtimista. Vaikka syksy on itselle juurikin sellaista ankeaa aikaa, pimenee ja kylmenee, niin tällä kertaa mä aion tehdä siitä itse mahdollisimman valoisan ja vauhdikkaan.

Mutta voi että on ihana kirjoitella täällä taas. On myös ihana huomata että oon pystynyt päästämään irti tietynlaisista paineista blogia kohtaan ja tälläiset tauot ei ahdista enää, vaan vahvistaa tätä tekemistä. Nyt kuitenkin tauot on aika siirtää taaksepäin ja tuoda blogiin kaikki kivat syksyjutut!! En malta odottaa, että pääsen fiilistelemään tänne teillekkin kaikkea syksyistä, luomaan uutta sisältöä ja juttelemaan arkisia juttuja reaaliajassa.

6-128
Ja ainiin, kuten huomaatte oonhan mä kerennyt tässä parin viikon aikana leikata myös hiukset!! Mitä tykkäätte? Tää oli mulle tosi iso juttu, mutta oon enemmän kuin onnellinen siitä, että uskalsin nämä napsaista lyhyemmäksi. Piristää omaa elämää ja arkea, kun tekee itselle jotain uutta ja virkistävää.


Mutta sellaisia kuulumisia näin pitkästä aikaa. Toivottavasti teillä on lähtenyt syksy mukavasti käyntiin ja arki rullaa kivasti! Heittäkää jotain kommenttia teidän syksyfiiliksistä ja hei, postaustoiveet on myös tässä kohtaa syksyä todella tervetulleita, pus ! 

13 comments:

 1. Aivan ihania kuvia, wautsi mikä hymy <3 :) Kiva kun oot taas blogin puolella!

  Postaustoiveeksi voisin heittää sellaisen mitä oon tykännyt lukea muistakin blogeista, että kehittelisit jonkin vaatekappaleen ympärille vaikka esim. kolme erilaista asukokonaisuutta :)! Niistä saa hirmuisesti uutta inspistä omaan pukeutumiseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti <3 Ihana kuulla :)

   Ja hei kiitti postaustoiveesta! Laitan ton ehdottomasti ylös, tuli heti mieleen yks luotto vaatekappale jonka ympärille tuon vois kehitellä :p

   Delete
 2. Anonymous14/9/17 01:41

  Melkein voisit vielä leikata olkapäiden yläpuolelle tukkaa :) sopis loistavasti,nyt ku oot jo tohon saakka päässy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Oon itseasiassa miettinyt tota nyt leikkaamisen jölkeen :D!

   Delete
 3. Anonymous14/9/17 07:20

  Kiva kun oot taas takas! Ja noi hiukset on super makeet! Alkaa vähän itteekin houkuttelee toi pituus kun kyllästyttää nää pitkänä roikkuvag hiukset ja noin niihin sais vähän ryhtiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva olla takaisin!! Kiitos, mä tykkään näistä kyllä kovasti :) Ja mä oikeesti suosittelen kokeilee! Hiusta tää vaan on, se kasvaa takaisin x)

   Delete
 4. Anonymous14/9/17 11:23

  Ootteko vielä Lanen kanssa yhessä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu kyllä ollaan! Ihmettelen kovasti miks tätä kysytään jatkuvasti :D ?

   Delete
  2. Anonymous14/9/17 21:57

   Jes ihanaa! Yritin selailla postauksia läpi eikä niissä mainittu häntä, joten kerkesin jo säikähtämään 😂

   Delete
 5. Upeita kuvia ja nuo hiukset <3 Pitää mennä yhdessä pian kuvaileen :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saija <3 Niin pitää ;)

   Delete
 6. Ihania kuvia, tosi suloinen ja samalla rock tyyli! Ja kiva kun olet takaisin! Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete