Monday, 3 July 2017

8 X KUULUMISET

Heippa tyypit! Se olis maanantai täällä taas ja uusi viikko. Festarikesä käy kuumimmillaan ja viikonloppuna pääsenkin kesän ekoille festareille, kun suuntana on Turku ja Ruisrock!! Ajattelin tehdä pientä festariasu- inspiraatio - postausta vielä ennen viikonloppua joten pysykää kuulolla.

Nyt ajattelin kuitenkin tulla höpöttelemään vaan vähän kuulumisia näiden värikkäiden puhelinkuvien myötä. Blogin osalta ei oo ollu niin vilkasta viimeisten kuukausien osalta ja tuntuu etten oo niin paljoa höpötellyt niitä näitä. Nyt kuitenkin voitais vaihtaa kuulumisia ennenkun kurkataan uusimpiin asukuviin, joita on muuten kertynyt kaksin kappalein! Oon niin yrittänyt tsempata niissä :D

8

Kesä on startannu (heinäkuussa mennään jo) oikein kivasti ja vauhdikkaasti. Mallorcan reissusta asti jokainen viikko on sisältänyt vähintään yhden jos toisenkin arjesta poikkeavan menon ja meiningin. Jyväskylässä oon pyörähtänyt ohi mennen juhannuksena, joten tämä yllä näkyvä kuva on toukokuulta saakka ja ainut Jyväskylässä napattu pitkään aikaan. Tämä kertoo tosiaankin sen, että täällä Seinäjoella on riittänyt tekemistä niin viikot kuin viikonloput, ettei kotikotona ole kerennyt juuri käydä yhtään..

Loppukesän osalta luvassa on kuitenkin parikin viikonloppua kun pääse Jyväskylään. Sitä on oppinut ihan eri tavalla arvostamaan Jyväskylää kaupunkina, kun ei asu enää siellä. Hymy nousee kasvoille aina kun tietää pääsevänsä kotiin <3

12

Mallorcan reissu oli ja meni, ja samoin rusketus ja pisamat. Ei paljoa ole aurinkoa Suomen kesässä nähty ja toisaalta ei ole paljoa aikaakaan ollut niistä vähäisistä auringonsäteistä nauttia. Puhelimesta löytyy vielä paljon kuvia reissulta, joten tuun varmasti heittämään niitä tänne blogiin piakkoin! Mutta vitsi kattokaa tuota ylempää kuvaa, tekisin mitä vaan että saisin pulahtaa uimaan kirkkaaseen meriveteen just nyt! Okei okei, kaloja mä pelkäsin tuollakin sekunnin uintireissulla, mutta enivei..

3

En tiedä oonko puhunut kesän kisoistakaan mitään, niin vauhdilla on aika mennyt. Tosiaan cheerin osalta tällä hetkellä vietetään kesätaukoa ja valmennus jatkuu taas elokuun alusta. Viime kuun alussa oli Poweparkissa Summer Cheer Cup kilpailut, joihin lähdettiin kahden (kolmesta valmentamastani) porukan kanssa kilpailemaan. Kaks päivää vierähti cheerhulinoissa ja erittäin iloisin fiiliksin. Molempina päivinä meidän valmentamat; joukkue Foxy ja naisten stuntti, otti molemmat toisen sijan kisoista kotiin ja Essin kanssa oltiin kyllä niin ylpeitä ja onnellisia lopputuloksiin! Kisat on kyllä yks palkitsevimmista asioista valmennukseen liittyen kun näkee sen kovan tehdyn työn matolla ja voi vaan nauttia valmennettavien kanssa huikeasta päivästä.

7

Pitkästä aikaa kuvaa musta ja Lanesta blogin puolelle! Kerennyt jo pariin kertaan tulla kommenttia että ollaanko me enää yhdessä, kun meistä ei näy yhteiskuvia :D Kyllä ollaan ja itseasiassa kuukauden päästä häämöttää 5- vuotis päivä. En voi käsittää kuinka nopeasti aika on mennyt! Tämä ihanuus räpsii musta asukuvia aina kun sille on tarvetta ja tässäkin kuvassa on suunta meidän parkkihalliin kuvia räpsimään :D Ei voi kun kiittää, että Lane jaksaa auttaa blogikuvien kanssa!

6

Juhannus vierähti tällä kertaa mun osalta aika rauhallisissa merkeissä. Ei festareita, ei järjetöntä kreisibailausta, ei yöttömiä öitä.. vaikka aluksi halusin sen sisältävän edellä mainittuja. Tänä vuonna juhannus vierähti kivassa porukassa sukulaisten ja serkkujen kanssa mökillä. Paljuilua, hyvää ruokaa ja juomaa, pelejä, kodassa istumista ja seura!! Mitä muuta voi juhannukselta edes toivoa? Toinen päivä vierähti ihan kotimeiningeissä ja akkuja ladaten. Niitä on nyt kunnolla latailtu ja tulevaan viikonloppuun valmistauduttu ;)

4

Puettiin viikonloppuna tiimiasut työpäivään ja tää tyttö rakastu just bodeihin(?)!! Oon tässä kesän aikana rakastunu monenlaisiin vaatteisiin, joista en ennen niin oo tykännyt, oversize farkkutakit on muun muassa sellaisia. Tää koko asu oli kyllä just mun näkönen ja voi olla että tuo body päätyy päälle kesän festareille! Oli muutenkin pari kivaa päivää BikBokilla töissä, siellä kun harvemmin oon.

Collage

Kesä toi tullessaan myös räpsyt, vaikka yleensä kesäisin oon ollut ilman. Tällä kertaa kuitenkin halusin nauttia näistä myös kesän ja toki nämä helpottavat erittäin paljon erityisesti aamuvuoro- päivinä.

SEINÄJOKISET, mulla olis teille pientä alennusta jakaa! Nimittäin mun Volyymiripsi- laittajan Tmi Teresa Haverin kanssa päätettiin ilahduttaa mun lukijoita 10% alennuksella uusista volyymiripsistä, kun varaatte niihin ajan Teresalle tämän heinäkuun aikana. Hintaa uusille volyymeille jää näin ollen 80e. Teresa tekee ripsiä aivan Seinäjoen keskustassa ja parhaiten hänet tavoitatte whatsapp viestillä numerosta p. 0400 934527 tai Facebookista. Mainitsemalla että bongasit alen mun blogista/instagramista, saat ripset alennuksen kera :)

Voin kyllä kaikella lämmöllä suositella Teresaa ripsien laittajana. Ihana tyttö kaikinpuolin ja mahdottoman lahjakas! Oon pidemmän aikaa käynyt Teresalla laittamassa mun ripset ja joka kerta saa olla tyytyväinen. Ihana jakaa teille näin ollen myös pientä alea hänelle :)
Yllä olevasta kuvasta vasen on otettu heti laiton perään ja toinen kuva melkein kaksi viikkoa laitosta!!

5

Kaiken kiireen ja tekemisen keskeltä löytyy kuitenkin iloinen ja onnellinen tyttö. Mulla on mahtavia tyyppejä ympärillä, kesä täynnä töitä ja tekemisen täyteisiä viikonloppuja, sekä muutenkin kaikki asiat just nyt tosi hyvin. (Täytynee koputtaa puuta..) Ei mutta enivei mulla oli jo ennen kesän alkua tunne, että tästä tulee hyvä kesä ja sitä se on tähän asti ollutkin. Toivottavasti teilläkin!


Kivaa uutta viikkoa <3

2 comments:

  1. Kivoja kuulumisia sulla! Ja ihanaa ruissiviiikonloppua jo nyt etukäteen, ehkä törmätään :-)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Oi kiitos samoin!! Hei toivottavasti törmätään <3

      Delete