Friday, 30 June 2017

MUN LEMPPARI KAHVILAN HERKKUJA FESTAREILLE

5

Täällä Seinäjoella on yks kahvila, josta tykkään erityisesti ylitse muiden. Ehkä jopa eniten tällä hetkellä, jos ajattelen niin Seinäjoen kuin Jyväskylän kahvila- tarjontaa. Kyseessä on Valkoinen puu, joka ei itseasiassa ihan hirveän kauaa ole Seinäjoella vielä ollut, mutta silti monet monet kerrat on tuolla kerennyt käydä. Niin ihana sisustus ja fiilis, ihanat kakut, salaatit ja piiraat ja jotenkin vaan niin mun näköinen paikka. Voin siis suositella kaikella lämmöllä, jos joskus suunta käy Seinäjoelle!

Vaikka ei tänne asti pääsis Valkoisesta puusta nauttimaan niin kesän festareilla se on mahdollista! Valkoinen puu nimittäin lähtee kiertämään festareita Coffee Box- periaatteella. Eli pieni kahvila liittyy mukaan festareiden pikaruokakärryjen jonoon. Tarjolla on niin makeaa kuin suolasta, sekä tietysti kahvia ja kesäistä juotavaa. Yleensä festareilla tulee napattua matkaan makkaraperunat, tai muuta vastaavaa, mutta tämä Coffee Box onkin aivan uudenlainen lisä festareille. Kyseessä siis varmasti omanlaisensa kokemus, joka kiehtoo mua kyllä suuresti!

Festarit, joissa Coffee Box vierailee on muun muassa Provinssi (joka tällä hetkellä käynnissä täällä Seinäjoella), Porijazz, Vauhtiajot, Ruokamessut ja toki ensi viikon Ruisrock, jonne pääsen itsekkin tätä testamaan :*
8132611410127

Halusin tulla kertomaan tästä teille ja kysymään mitkä teidän fiilikset on tälläisestä kahvila- tyyppisestä tarjonnasta festareilla? JA kuinka moni teistä on tulossa Ruisrockiin ensi viikolla? :)

No comments:

Post a Comment