Thursday, 29 June 2017

ALENNUSMYYNNIT - SPOT-A-SHOP

Yhteistyössä SPOT-A-SHOP

Tervehdys torstaihin! Kuinka moni teistä on käynyt tällä viikolla jo pyörimässä alennusmyynneillä? Mä en ole uskaltanut vielä lähteä, mutta tässä juuri arvon josko tänään sinne suunta kävisi. Mulla on aina ollut vähän ristiriitaiset fiilikset alennusmyynneistä, en oikein tiedä viihdynkö katselemassa aletuotteita ruuhkan keskellä ja metsästämässä niitä pienimpiä kokoja. Mutta en kyllä kiellä sitäkään, ettenkö olis tehnyt ihan huikeita löytöjä vuosien varrella juuri näistä aleista.

Alet on nyt kuumimmillaan ja kaupat pursuaa mitä ihanempia vaatteita ja asusteita. Festarikesä on myös kuumimmillaan, joten kaupoilta voi bongata festarishoppailijoita, jotka on jättänyt asujen hankinnan viimetippaan, minä varmaan yksi niistä.. Aleja on myös kuitenkin netissä ja näin nettishoppailusta pitävänä ihmisenä SPOT-A-SHOP on kyllä aivan loistava palvelu..

adidassrevitytfarkut
Mistä siis on kyse? 

SPOT-A-SHOP.fi on suomalainen start-up, joka kokoaa suosituimpien kansainvälisten muotiverkkokauppojen ale-tuotteet yhteen. Eli luit oikein, kaikki aletuotteet eri merkeiltä ja kaupoilta löytyy saman osoitteen alta! Palvelusta löytyy tällä hetkellä n. 200 000 ale-tuotetta ja mukana on yli 40 eri verkkokauppaa, joista mainittakoon Nelly,Sportamore, Asos, Ellos, Zalando, StadiumOutlet ja niin edelleen. 

Eli voiko parempaa ja helpompaa nettishoppailua toivoa? Palvelua on todella helppo käyttää, voi kategorioida haluamansa tuotteen jota on etsimässä, sekä tietysti hintahaarukoida ja valita mieluisia merkkejä ja kauppoja. Itse monesti etsii jotain tiettyä eri nettikaupoista ja työlään hommansa vuoksi usein menettää hermot ja jättää asian siihen. SPOT-A-SHOP- palvelu takaakin sen, että yksittäisen vaatekappaleen metsästäminenkin onnistuu, kun valinnanvaraa on paljon ja kaikki helposti nähtävissä.

Tästä pääsette suoraan kurkistamaan tarkemmin mistä on kysymys > www.spot-a-shop.fi
farkutkeltaisetaurinkolasit

Pääsin itse konkreettisesti kokeilemaan palvelua ja kuten jo mainitsin, oli se helppoa ja näppärää. Shoppailin alesta itselleni Adidaksen lyhyen hupparin, sekä samaa kuosia repun. Tästä asusta tuli paljon freesimpi mitä ajattelin, eikä mun mielestä tämä kuvio millään lailla pomppaa silmille. Mitä te ootte mieltä? Voisin hyvin kuvitella kesän festareille jotain vastaavaa lookkia!

adiadidasreppuspotashopkeltaisetaurinkolasitreppu

Oon vähän odotellutkin vastaavan palvelun saapumista ja löytämistä ja oon todella innoissani että tälläinen on nyt käytettävissä ja vieläpä kyseessä suomalainen palvelu. Varmastikkaan ei jää tähän yhteen käyttökertaan mulla SPOT-A-SHOPin palvelun hyödyntäminen ja suosittelen teitäkin kurkkaamaan ja kokeilemaan kuinka kivaa ja helppoa tuo on. Nyt alet käy kuumimmillaan joten äkkiä metsästämään sitä kauan haluttua tuotetta ;) 

Ootteko kokeilleet SPOT-A-SHOPin käyttämistä vai kuulitteko nyt tästä ensimmäistä kertaa? Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille ja hyviä shoppailuhetkiä <3 

1 comment:

 1. Anonymous13/7/17 00:27

  This design is incredible! You definitely know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Fantastic job.

  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented
  it. Too cool!

  ReplyDelete