Tuesday, 2 May 2017

SNAPSHOTS LATELY

Ensinnäkin, tervehdys toukokuuhun!! Mä en jotenkin vaan käsitä kuinka nopeasti tämä alkuvuosi on mennyt. Vuosi toi heti alkuun paljon kaikkea uutta ja erilaista, joten uskon senkin vauhdittaneen päivien vierimistä eteenpäin, mutten silti uskonut että nyt jo ollaan toukokuussa menossa kovaa vauhtia kesälomalle ja kesää kohti. Toukokuu itessään tuo kivoja juttuja tullessaan ja voisin niistä höpötellä erikseen mikäli kiinnostaa! Nyt kuitenkin kurkataan viimeaikaisiin otoksiin, toivottavasti tykkäätte :*

6

Lunta tulee vielä jokatoinen päivä, mutta mä kiskaisin viime viikolla jalkaan kesäpöksyt ja kesäkenkulit! Sain ehkä parit katseet, mutta toisaalta keli oli varsin hyvä ja ei tässä asussa mitenkään kylmä tullut ;) Ihana joka tapauksessa, että nyt kelit on oikeasti alkanut lämpenemään ja talvitakit uskaltaa ehkä nyt lopullisesti heittää sinne varaston nurkkaan.

2

Kirjoittelin pari postausta takaperin blogipäivästä ja parit sanat itse gaalastakin. Mulla ei tällä kertaa ollut kameraa illalla mukana, sillä en halunnut ottaa sitä mukaan jatkoille, joten puhelin hoiti illan osalta kuvaamiset. Gaalasta siis juttua varmasti seuraavassa puhelimen otoksia käsittelevässä postauksessa!

3

Helsinkireissulla kiireen keskellä mietittiin Jennin kanssa mistä napataan ruokaa matkaan ja lopulta maattiin hotellin sängyllä miettien eri kotiinkuljetus- vaihtoehtoja. Kotipizza yllätti, sillä heiltä onnistui kotiinkuljetus vaikka ihan hotellihuoneen ovelle saakka. Mä en tiedä onko kaikilla kotipizzoilla tätä, tai esimerkiksi täällä Seinäjoella, mutta täytyy kyllä ehdottomasti ottaa selvää!

1

Oon ihastunu viime aikoina erilaisiin hameisiin ja tekis mieli nettishoppailla kaikki ihanuudet matkaan tulevaa reissua varten.. Esimerkiksi tämä Janinan ihana hamonen on just eikä melkeen mun mieleen! :*

4

Tykkäsin kovasti mun gaala-asusta ja eniten ehkä harmittaakin ettei siitä saanut kunnon kamerakuvia. Onneksi puhelimeen tallentui muutama niin näette sitäkin. Tuo kuvassa näkyvä sormus onkin tällä hetkellä mun lemppari ja sen näkee mulla varmaan jokaisessa vähän juhlavammassa asussa!

9

Viime torstaina pyörähdin ihanassa bloggaajaillassa täällä Seinäjoen Hair & Beauty Spassa. Kirjoittelen pian illasta enemmän, mutta täytyy vain todeta tässä vaiheessa, että ihana kun täällä Seinäjoellakin järjestetään tälläisiä iltoja <3

7

Kuvailtiin ennen bloggaajailta nopeat asukuvat Saijan kanssa ja vappuhulinoiden takia melkein unohdin ne kokonaan! Äsken pikaisella selauksella kuvista tuli oikein kivoja, vaikka meillä meni niiden räpsimiseen vain pari minuuttia pienen kiireen takia hahah.. Btw katsokaa tuota takkia, i-h-a-n-a!

10

Täällä Seinäjoella opiskelijoiden vappu alkoi jo viime keskiviikkona, mutta mä otin osaa siihen ainoastaan lauantaina. Tein mulle ja Essille vähän purtavaa, laittauduin rauhassa ja vietettiin oikein kiva ilta kivalla porukalla! Ollaan tutustuttu Essin kanssa vasta tammikuussa, mutta tuntuu nyt jo siltä että oltais tunnettu ikuisuus <3

5

Mustaa, valkoista ja ripaus raikasta vaaleanpunaista. Pistetään nämä asukuvat nyt muokkaukseen ja pian tänne bloginkin puolelle! 

No comments:

Post a Comment