Tuesday, 16 May 2017

PAKKAUSLISTALLA

Yhteistyössä Daniel Wellington

Ensinnäkin pahoittelut pienestä hiljaisuudesta. En tiedä mistä tämä yhtäkkiä tupsahti, mutta varmasti viimeisillä kouluviikoilla oli syytä asiaan. Mutta voi vitsit, mä olen lomalla nyt!! En oo oottanut mitään hetkeen näin paljoin kuin tämän loman alkamista. Mitään super pitkää lomaa tässä nyt ei ole tiedossa, mutta ennen töihin paluuta luvassa on muun muassa viikon reissu Mallorcalle. Lähtö häämöttää jo lauantaina ja pakkaaminen on jäänyt aivan täysin. Havahduin tänään pesemään pyykkiä reissua varten, sillä tuntuu että pyykkivuori on ollut suurempi kuin vuori vaatekaappien edessä hahah.. Huominen onkin pyhitetty täysin pakkaamiselle!

fila

Jotain on tullut jo pistettyä sivuun reissua varten ja myös parit hankinnat on tullut tehtyä. Tilasin pari mekkoa Asokselta ja kuvassa näkyykin niistä toinen. Koot oli jostain syystä todella vaikea valita ja tämäkin ihanuus sattuu olemaan aika lyhyt (varmaan malliltaankin), joten ei ehkä pelkkänä mekkona mene, mutta pääsee varmasti käyttöön. Käytiin myös pari päivää sitten Essin kanssa kiertelemässä parit kaupat ja bongasin Pompshopilta nuo ihanat Filan läpyskät sandaalit mitkä ovatkaan! Ajattelin näiden maksavan monia kymmeniä, mutta 15 euron hintansa ansioista mun oli pakko napata nämä matkaan.

dw

Kellovarasto sai myös ihanaa päivitystä juuri ennen reissua.  Otin tällä kertaa näistä DW:n kelloista tämän isomman kellotaulun omaavan kellon ja vaikka pidän siroudesta ja pienemmistä kellotauluista, on tässä jotenkin sellaista jytyä?! Voisin kuvitella tämän näyttävän tosi kivalta esimerkiksi yhdistettynä kuvan mekon kanssa. Tämä menee myös kokonsa puolesta esimerkiksi Lanelle :)

kellotaulufilasandalhihna

Osoitteessa danielwellington.com on myös käynnissä kampanja, jossa saa kaupan päälle valitsemansa NATO- rannekkeen, kun ostaa kellon Classic- tai Classy mallistosta. Oon ite aika ahkera vaihtelemaan näiden rannekeita ja täydet pisteet kyllä DW:lle tästä mahdollisuudesta ja vieläpä helposta sellaisesta. Mulla on myös jälleen jakaa alekoodia teille, joten jos kello löytyy shoppailulistalta, kannattaa hyödyntää koodi jattajenna. Sillä saatte 15% alen koko valikoimasta <3


Nyt jatkan pakkauslistan kirjoittamista. Jotenkin ei yhtään raksuta, että mitä kaikkea sitä taas tarvii matkaan.. Kesävaatteita ei oo päässyt hetkeen käyttämään, joten asukokonaisuuksienkin miettiminen tuntuu todella vaikealta. Saa siis nähdä ammottaako mun matkalaukku tyhjyyttään, vai lähteekö mukaan kaikkea turhaakin turhempaa.. Ja hei, jos joku teistä on käynyt Mallorcalla niin heittäkää kommenttiboksiin kaikki vinkit ja kokemukset!  Meillä suuntana on Santa Ponsa, mutta tarkoitus on kierrellä ja käydä esim Palmassa. 

No comments:

Post a Comment