Monday, 29 May 2017

KOTONA TAAS

Heippa pitkästä aikaa! Oon nyt palaillut reissulta kotia ja pikkuhiljaa taas palannut "normi" arkeen. Meillä oli mamin kanssa oikein kiva viikko Mallorcalla ja tuun kertomaan teille siitä myöhemmin lisää, kun oon saanut kaikki kuvat selailtua läpi. Reissussa tosiaan oli tarkoitus kirjoitella teille reaaliajassa juttuja, mutta hotellihuoneen erittäin heikko netti sai mut repimään hiuksia, joten en edes yrittänyt avata tietokonetta kertaakaan viikon aikana. Toisaalta olikin ihan kiva vain lomailla ja olla stressaamatta tänne suuntaan. Nyt on kuitenkin kiva olla kotona ja päästä tekemään niitä tuttuja juttuja!

Tulinkin nyt vaan ilmoittamaan että elossa ollaan ja kotia palattu, eikä tätä touhua unohdettu :D Alan nyt selailemaan noita kuvia ja suunnittelemaan miten toteutan reissupostaukset ja mahdolliset ostosten esittelyt! Nyt kerkeää siis vielä vaikuttamaan, mitä haluaisitte reissusta kuulla :) ?

1

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Kiva olla täällä taas :*

4 comments:

 1. Ihana lukea sun juttuja pienen tauon jälkeen! Sulla on sellanen omanlaises tyyli kirjoittaa ja tykkään siitä tosi paljon :-) Matkapostauksia siis ootellessa, haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee ihana olla kirjottelemassa taas :) Voi kiitos ihanasti sanottu <3

   Delete
 2. Mä niin jo ootan reissupostauksia luettavaksi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihanaa niitä tulee pian :*

   Delete