Thursday, 18 May 2017

KEHYKSIÄ MENNEIDEN VUOSIKYMMENIEN TYYLIIN

Postaus toteutettu yhteistyössä: Instrumentarium

vintagelasitbid2017-28_copy

Heippa torstaihin! Voitais tänään palata viime kuuhun saakka ja ihanaan Bloggers Inspiration Day- päivään. Tuolta päivästä on niin paljon kuvamateriaalia, että täytyy varmaan palailla tunnelmiin vielä myöhemmin puhelimen kuvien parissa. Päivätapahtumasta löytyi monta ihanaa pistettä ja yhtenä yhteistyökumppanina toimi Instrumentarium. Suunnattiinkin tälle pisteelle melkein heti ensimmäisenä, sillä piste vaikutti mielenkiintoiselta ja oli niin nätin näköinen!

Instrun pisteellä päästiin tutustumaan uuteen Heritagen kehysmallistoon. Heritage on Italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, jonka perustana on aito käsityötaito, yksityiskohdat ja tekninen viimeistely. Esillä oli Spectacles of time- mallisto, joka on hakenut inspiraation menneiltä vuosikymmeniltä ja se kyllä näkyi ihanasti kehyksissä!

instrum

Vitriinistä löytyi myös paljon ihania vanhoja klassikkokehyksiä ja mä rakastuin noihin väreihin!! Erityisesti nuo oranssit olisi ollut ihana testata haha.

lasit

Päästiin testaamaan uuden malliston kehyksiä ja valinnanvaikeushan siinä iski. Jos itsellä olisi tarvetta silmälaseille en varmaan koskaan saisi päätettyä mitkä haluaisin! Pienestä asti oon ollut innokkaana aina ystävien ja sukulaisten laseja testaamassa, joten olin ihan elementtissäni tällä pisteellä :-D Yllä näkyy valitsemani kehykset!

bid2017-330_copysilmälasit

Jos joskus silmälasit joudun itselleni hankkimaan, päätyisin varmasti mahdollisimman ajattomaan valintaan. Omaan makuun mielyttää todella jämerätkin kehykset, massiivisuus ja värit. Mutta pidemmän päälle joku kaunis siro malli toimisi ehkä parhaiten. Erityisesti juuri 60- luvun muoti ja kehystyyli mielyttää omaa silmää, joten varmasti tältä menneiltä vuosikymmeniltä inspiraation saaneelta Spectacles of time - mallistolta löytyisi mulle sopivimmat kehykset.

instru
Logokuvat: Annieveliina.  Yhteiskuva ja video Sanni Riihimäki

Päästiin kehyksien valinnan jälkeen kuvauttamaan itsemme rekvisiitan kera ja tässä näkyy lopputulos! Kuvausseinältä ja itse pisteeltä tehtiin myös lyhyt videonpätkä ja sen voitte kurkata täältä!


Minkälaisia silmälaseja teiltä löytyy? Ja iskeekö teihin nämä menneiden vuosikymmenien kehystyylit?

No comments:

Post a Comment