Saturday, 8 April 2017

PHONE LATELY

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita! Tai toivottavasti teilläkin siellä aurinko paistaa ja päivä näyttää ihanalta. Täällä siltä ainakin vielä näyttää, toistaiseksi. Ajattelin että voitais tähän väliin tyhjentää vähän mun kameran rullaa ja kurkistaa viimeaikaisiin otoksiin. En kyllä tosin tiedä voiko näitä kaikkia ihan viimeaikaisiksi kutsua, mutta eiköhän tsekata!!

1

Lumiset maisemat, hyrr.. Vaikka tykkään talvestakin, tätä kuvaa katsoessa ei tuu yhtään sellainen fiilis että haluaisin olla noissa maisemissa nyt! //// Hiihtoloman reissu oli tosi onnistunut ja oli ihana päästä laudan päälle pitkästä aikaa.  //// Asu josta mä tykkään kyllä!!! Ihana rentsi "takki", vai miksi tuota pitäisi kutsua. Myös jälleen siellä se tukkakin kiinni.. //// Käytiin yhtenä iltana ulkona syömässä ja voi juku miten hyvää ruokaa, tulee vesi kielelle tätä katsoessa.

2

Hiihtolomareissun jälkeen jäin Jyväskylään muutamaksi päiväksi ja treffasin ihanaa Vilmaa <3 //// Jyväskylän keskustassa pyöriminen oli myös hauskaa ja rentouttavaa, tutut maisemat ja ympäristö, vaikkei sieltä mitään matkaan tainnut lähteäkkään. //// Tulevan kesän lemppariherkku, koska 1 helppo , 2 nopea.  //// <3

3

Nämä kuvat on alkuvuodesta mutta jostain syystä mä en muista yhtään että koska!! Olkoot tämä nyt hyvä väli näille haha.. Alkuvuodesta kävin neulan alla nappaamassa toisen tatskan josta tuli i-h-a-n-a!! //// Rentoa aloittelua tyttöjen kesken ja opiskelijakekkereihin suuntaamista.  //// Ihana Matilda <3 //// Valkoisessa Puussa ei oo nyt hetkeen tullut käytyä, mutta edelleen hehkutan heidän taivaallisia herkkuja!

4

Punainen ja musta <3 lemppari takki!  //// Silloin harvoin kun kokkailen jotain vähän erillaista, niin tykkään oikeasti kokeilla jotain uutta. Tässä oli testissä täytetyt uunipaprikat.  Hyvvee oli! //// Koulua, arkea, töitä ja näitä ihania valmennettavia! Foxy sekä Vivid.

5

Alkuvuoteen on mahtunut myös paljon cheerleadingin valmentajakoulutuksia, joista yksi oli Vierumäellä. Oli kyllä mukava koulutus ja huikeeta porukkaa! //// Lounasvinkki Seinäjoelle, Ravintola Juku. Niin hyvää ja suht edullista. //// Viimeaikojen käytetyin asuste on ollut kyllä tämä uusi DW:n kello. //// Seinäjoella järkättiin bloggaajakirppis, joka oli kyllä erittäin mukava uusi kokemus. Päivälle tuli mittaa useampi tunti, mutta se meni oikein nopeasti Saijan kanssa rupatellessa ja uusiin bloggaajiin tutustuessa.

6

Arjen keskelle on mahtunut myös irtiottoja ja näiden tytyjen kanssa käytiin tiimivaatteissa valloittamassa Vaasaa! Oli kyllä huikee reissu ja tykästyin kyllä Vaasan opiskelijamenoon. Täytyy suunnata sinne joskus uusiksi samoissa merkeissä :)

7

Viikko sitten oli Sm-tason valmentajien workshop Helsingissä ja päivän päätteeksi päästiin hikoilemaan Crossfitin pariin. Kyllä muuten tuntui treeni... //// Treenin jälkeen ennen illan junaa suunnattiin Essin kanssa Vapianoon, mikä oli muuten mulle ensimmäinen kerta! Mutta ei varmasti viimeiseksi jäänyt, herkkuahan tuo oli.  //// Selfieitä tulee napattua ehkä kerran puoleen vuoteen, jotenkin se on jäänyt ihan kokonaan haha.. //// Kevättä ja kesän hidasta saapumista on ihana fiilistellä vähän paljaimmin nilkoin ja rikotuin housuin. Rento look joka esittäytyi viime postauksessa!

No comments:

Post a Comment