Monday, 24 April 2017

IBA 2017


Huhhuh mikä huikea viikonloppu takana! En oikeastaan edes tiedä mistä aloittaisin kirjoittamaan, mutta sanotaanko vaikka ihan alkuun että ihanaa kun tälläisiä tapahtumia järjestetään. Lauantai vierähti tosiaan Helsingissä Indiedaysin Bloggers Inspiration Day- tapahtumassa, sekä myöhemmin illalla gaalassa. Snapchatissa ja Instagramissa mua seuraavat ovatkin nähneet jo paljon materiaalia viikonlopulta, mutta eiköhän avata niitä vähän tänne bloginkin puolelle!

Me lähdettiin Saijan kanssa matkaan täältä Seinäjoelta jo aikaisin aamusta ja väsymys katosi oikeastaan saman tien kun tiesi edessä olevan super kiva päivä. Mä olin viimeksi ollut tuolla päivätapahtumassa monta vuotta sitten, joten odotin tätä todella paljon!! Treffasin keskustassa Janinan ja Karoliinan, joiden kanssa suunnattiin sitten kohti Kattilahallia. Kuvattiin tyttöjen kanssa Kattilahallin pihassa myös asukuvia ja niitä luvassa myöhemmin. Tapahtuman tila oli jälleen fiksusti organisoitu, koristeltu ja muutenkin homma toimi hyvin! Mä tykkään Kattilahallista kyllä älyttömästi ja se sopii oikeastaan täydellisesti tämän tyyppisiin tapahtumiin. Pari tuntia kierreltiin pisteillä osallistuen erilaisiin haasteisiin ja kilpailuihin, tutustuen uusiin tuotteisiin ja uusia kontakteja luoden, nautittiin herkullista Roots Helsingin ruokaa, tutustuttiin uusiin ihmisiin,  treffattiin vanhoja tuttuja, nautittiin hyviä drinkkejä ja toki liikuttiin kokoajan kamerat kaulassa valmiina ikuistamaan jokainen hetki. Lyhyesti ja ytimekkäästi, ihana bloggaajatapahtuma!

Kuvasin teille yllä näkyvän pienen fiilisvideon ja paljon kuvia joten annetaan niiden nyt puhua puolestaan.
1211513-110
811673bid

Kuva: ANNIEVELIINA

54bid1

Kuva: ANNIEVELIINA

14bid2

Kuva: Henri Ilanen

1716

Kiitos kaikille huikeasta päivästä ja seurasta! Ilta oli myös jälleen onnistunut ja siitä varmasti juttua myöhemmin. Nyt jatkan kuvien muokkailua, mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3 

2 comments:

  1. Oli hei hirmu kiva tutustua suhun! Super hieno toi video <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos inka <3 oli huippua tutustua!! eiköhän me vielä törmäillä :)

      Delete