Wednesday, 5 April 2017

12 THINGS


1. En osaa enää pitää hiuksia auki. Huomasin sen näitä asukuvia ottaessa kun tajusin, ettei viimeisimmissä kuvissa ole näkynyt muuta kuin ponnarikampaus. Yleensä mulla on aina hiukset auki, joten tää alkaa olla jo aika outoa..
2. Oon maailman parhain siirtämään asioita niin pitkälle eteenpäin kuin mahdollista. Eniten tää näkyy koulutehtävissä, jotka tulee monesti tehtyä vasta viimeisenä iltana ennen palautusta. Huono tapa, josta pitäisi päästä eroon.
3. Mun tekee usein ihan älyttömästi mieli uimaan! Lähen tässä pian joku ilta uimahalliin pulikoimaan jossei se kesä ala tulla :-D
4. Oon aivan surkimus kasvien kanssa. Haluaisin paljon kukkia yms meidän kotiin, mutta mun kohdalla täytyy tyytyä tekokasveihin.

15a4

5. Mulla on aivan liikaa vaatteita, tai sitten meillä ei ole täällä tarpeeksi tilaa niille. Puolet makaa makkarin lattialla vailla paikkaansa. Ja silti ei ole koskaan mitään päällepantavaa?
6. Ikävöin ihan hirveästi lukioaikoja. Voisin ihan hyvin käydä vaikka lukion uudestaan saadakseni kokea ne ihanat asiat kaikkien hyvien tyyppien kanssa!
7. Oon ennen nukkunut aina pimennysverho alhaalla, eli pilkkopimeässä. Nykyään en voisi kuvitella herääväni aamulla aivan pimeästä. Nukunkin nykyään verhot auki ja annan aamun valoisuuden helpottaa heräämistä. Toki jos ihan rehellisiä ollaan, ei se nyt mitään ihmeitä tee tälläiselle super nukkujalle joka nukkuisi vaikka koko päivän jos saisi.

db

8. En katso ikinä telkkaria. Nykyään kaiken näkee läppärin kautta jostain, joten tuossa tuo meidän telkkari nöpöttää "koristeena". En kuitenkaan osaa kuvitella kämppää ilman telkkaria, se vähän niinkuin kuuluu jokaiseen kotiin?
9. Vihaan snapchatissa sitä nykyistä toimintoa kun jokainen story pitää painaa erikseen siihen "jonoon", vaikka haluaisi vaikka katsoa kaikki putkeen. Ennen oli sekin homma helpompaa..
10. Oon koukussa pepsi maxiin, ruissipseihin, karjalanpiirakoihin ja mansikoihin.
11. Tuleva kesä ei oo koskaan ollut yhtä epäselvä kuin se on nyt. Ainut mitä tiedän on se, että on töitä, mutta oikeastaan kaikki muu on epäselvää ja toisaalta se on aika mukavaa ja jännittävää!
12. Kuuntelen tällä hetkellä jotain random listaa spotifyssa ja just nyt soi jokin espanjalainen kipale joka kuulostaa vitsin kivalta. Vähän ehkä harmittaa etten pärjännyt espanjan kurssilla ja jatkanut sen jälkeen sitten sen opiskelua. Olis ihan vitsin siistiä osata kieliä, mutta täytyy kai tyytyä vain siihen että englanti sujuu ja ruotsalaisten kanssa puhutaan aivan jotain muuta kun ruottia.

13c16
Yhteistyössä Daniel Wellington

Pssttt. koodilla JATTA15 saatte vielä tämän kuun loppuun saakka danielwellington - sivuilta 15% alennuksen! Alennus koskee myös heidän ihanaa uutta Classic Petite valikoimaa, jonka kello koristaa näissäkin kuvissa mun rannetta :*

6 comments:

 1. Anonymous5/4/17 22:44

  Snäpissä kun oot siellä mystoryjen puolella ja ruudun alhaalla sitä kolmen pallon rykelmää ja sitten play nappulaa niin saat katottua kaikkien mystoryt putkeen!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis mitäää eikää:D !!! miten en oo voinu tietää tätä!! hahaha voi että, kiitos paljon sulle! :>

   Delete
 2. Musta tuntuu et kauheen moni ei katso enää telkkaria. Ainakin kaikki tuntemani -91 ylöspäin syntyneet ovat näin mulle sanoneet. En itekään kyllä osaa kuvitella kotia ilman sitä telkkaria. Ostettiin poikaystävän kanssa helmikuussa crhomecast ja nyt on kiva löhöillä sohvalla katsellen Netflixiä ihan telkkarista eikä läppäriltä :D
  Tosi ihana asukokonaisuus noissa kuvissa! Ihastuin tohon takkiin♥

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep toi on kyllä totta :D Jotenkin telkkari kuuluu kotiin mutta onko se sitten outoa jos sitä ei katso koskaan... :D Ja eikä, vitsit mäkin haluan sellaisen!! Kiitos paljon sulle <3 tuo takki no kyllä ihana :)

   Delete
 3. Anonymous17/4/17 23:25

  Mistä toi takki on ostettu? :) Ihana!

  ReplyDelete