Monday, 20 March 2017

UUTUUKSIA KEVÄÄSEEN - DW

Yhteistyössä Daniel Wellington

Hyvää huomenta! Täällä kirjoittelee yks erittäin väsynyt, mutta iloinen tyttö. Viikonloppu vierähti aamusta iltaan kouluttautuen vierumäellä ja unta ei ole malttanut nauttia. Tää viikko tuo mukanaan taas paljon menoa ja meininkiä, joten täytyy jostain välistä kyllä löytää pari taukoa kunnon päikkäreille!! Mutta iloisuus kyllä ehdottomasti suurimmaksi osaksi siksi, että tämä maanantai ei tunnu lainkaan pahalta (niin kuin yleensä hehe) ja ulkona on aivan ihana keväinen sää :*

1

Mutta mennäänpä postauksen aiheeseen! Kuten olette ehkä huomanneet, Daniel Wellington on julkaissut uuden Classic Petite - malliston ja mä pääsen nyt myös omalta osaltani sitä teille esittelemään! Tässä mallistossa kellot on muutamalla tapaa erilaisia kuin "normaalit" DW:n kellot, sillä kellot ovat hyvin siroja, värivalikoimasta löytyy ihanat hopea, kulta ja ruusunkultainen, sekä kiinnitystapa tässä mallissa on edellisiä "hienostuneempi". Mulla tulee muutenkin kovasti näistä uusista kelloista sellainen juhlava fiilis, vaikka tälläkin hetkellä tämä kello löytyy kädestä varsin sporttisesta lookista!

4

Mun makuun nämä kellot ovat jälleen kauniita. Itselle kultaiset sävyt eivät ole ehkä se juttu, mutta tämä hopeinen on kyllä aivan ihana!! Ruusunkultaista voisin toki myös harkita, jotenkin niin söpö sävy :D Tykkään myös kovasti uudesta kiinnitystavasta, joka on todella nopea ja helppo. Kellon saa kiinnitettyä käteen nopeasti vain napsauttaen, eikä sitä tarvitse kiristää käteen. Sanotaanko siis, että kaikenkaikkiaan hyvää työtä DW!

32

Mulla on myös teille antaa alennuskoodia, jolla saatte 15% alennuksen osoitteesta danielwellington.com. Alennus koskee myös juuri tätä uutta mallistoa, johon ainakin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa! Alennuskoodi on JATTA15 ja se on voimassa reilun kuukauden verran. Heillä on myös ilmainen toimitus ympäri maailman!


Tää viikko on täynnä kaikkea kivaa. Pieni tyttöjen reissu Vaasaan, päiväreissu Helsinkiin, sekä tulevana sunnuntaina täällä Seinäjoella Bloggaaja-kirppis, josta kerron aivan pian lisää. Jotenkin näin pitkästä aikaa kun maanantai on pirteä ja mukavan tuntuinen, tuntuu että tää fiilis tulee jatkumaan koko viikon. Sitä ainakin toivon, ja hyviä kelejä!! Tekis mieli nytkin lähteä vain ulos kävelemään, mutta eiköhän jatketa opiskelujen parissa. Toivotan teillekkin nyt oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa, levitetään toisillemme hyvää ja energista fiilistä <3 

No comments:

Post a Comment