Friday, 10 March 2017

INSPIRATION

Tervehdys perjantaihin! Lomalta ollaan palattu arkeen, vaikka tavallaan musta tuntuu että loma on vaan jatkunut kun koulussa tarvii käydä niin vähän ja päiviin ei oo kuulunut muuta kuin treenihallilla pyörimistä. Tän takia musta on kuulunutkin nyt vähän vähemmän niin blogissa kuin esim instagramissa, mutta eiköhän pistetä tälle hiljaisuudelle nyt loppu.

Mä löydän itseni monta kertaa päivässä huomaamattani selailemasta joko weheartia tai instagramista aivan uusia ja kiehtovia käyttäjiä. Ajatuksissa pyörii inspiraatiota selaillessa koko kämpän uudelleen sisustaminen, vaatekaapin uudistaminen, hiusten värjääminen, ruokavalion muutos, lomamatkoista haaveilu ja sitä rataa.. Tavallaan pientä itsensä kiduttamista kun selaa täydellisten kuvien lähteitä :D

1

Vaatekaapin uudistusta on onneksi luvassa piakkoin, sillä pääsen vihdoin eroon isosta kasasta käyttämättömiä vaateita ja asusteita. Siitä lisää vähän myöhemmin! Kämpän suhteen ei ehkä olla ihan lähiaikoina tekemässä mitään muutoksia, mutta saahan sitä haaveilla. Luvassa on kuitenkin hyvin tapahtumarikas kuukausi ja oon erittäin innoissani muutenkin tästä koko tulevasta keväästä!! Näiden kollaasien tyyliset kuvat, vaatteet, asusteet ja fiilikset inspiroi mua tällä hetkellä todella vahvasti. Tältä musta nyt tuntuu.

2

Nyt olis kuitenkin taas aika ottaa itseä niskasta kiinni oikeastaan jokaisen asian suhteen. Musta on tullut niin laiska nautiskelija että löydän itseni liian usein pitkiltä päiväunilta tai jonkun koukuttavan sarjan kimpusta. Tavallaan heräs oikein siihen minkälaisiin asioihin sitä elämässä käyttää aikaa, kun puhuttiin eräällä tunnilla aikasyöpöistä, siitä mihin sitä aikaa käyttää liikaakin. Aikasyöpöt on hyviä, mutta niitä pitää rajoittaa ja rajata. Mulla on tällä hetkellä paljon aikasyöppöjä ja nyt ne on aika laittaa ruotuun. Eikös se myös niin mene kun sen jossain julkisesti jakaa, niin se on vähän niinkuin pakko toteuttaakkin?

Varsin sekalaisia ajatuksia omaava postaus, mutta menkööt! Nyt suuntaan kauppaan ruokaostoksille ja suunnitelmissa olisikin tehdä jotain herkullista lounasta. Katsotaan mitä saadaan aikaan, täytyy ehkä kaivaa keittokirjat kaapista kun tuntuu myös siltä ettei tässä ole pitkään aikaan tehnyt edes kunnolla ruokaa. Aikasyöpöt... Mukavaa viikonloppua kaikille <3

No comments:

Post a Comment