Sunday, 19 February 2017

AAMUPALA KATEUS

Ihanaa sunnuntaita! Mulle iski tänään aamulla aamupala kateus. Snapchatin mystory osio oli täynnä toinen toista ihanemman näköisiä aamupalakattauksia vohveleista pirtelöihin. Makasin sängyssä puoli tuntia miettien mitähän meidän jääkaapista löytyisi, mutta lopulta totesin että ei ainakana mitään sellaista mikä veisi tämän kateuden pois :D Niinpä reippaana tyttönä hyppäsin pyörän selkään tuonne aivan kamalaan loskasäähän ja pyöräilin lähi cittariin hakemaan tarvikkeita, jotta mäkin saisin kadehdittavan aamupalan. Olin lopulta niin nälkäinen ja ajatus ei kulkenut joten nappasin vain maailman helpoimman herkun tarvikkeet ja valmistin tuon tortun alle 15 minuutissa. Ohje tähän helppoon herkkuun löytyy täältä !

Mulla on ollut jotenkin todella laiska viikonloppu, kenties jollain lailla loman tarpeessa näin loman lähestyessä. Odotan kyllä innolla viikon päästä häämöttävää lomaa, sillä pääsee pitkästä aikaa laudan kanssa rinteeseen! Ennen hiihtolomalle siirtymistä luvassa on viikonloppuleiriä toisen valmentamani joukkueen kanssa ja siitä suoraan sitten nokka kohti Rukaa! Onko kukaan teistä suuntaamassa Rukalle viikon päästä ;)?  Loman jälkeen onkin sitten tiedossa taas kaikkea kivaa ja arkea piristävää. Kuten jo tässä joku kerta kirjoitin, kyllä sitä vaan kaipaa arjen keskelle lähes jatkuvasti niin pieniä kuin isoja viihdykkeitä. Muuten sitä on kokoajan loman tarpeessa..

365

Nyt hiusten kuivaus ja valmistautuminen! Luvassa jälleen koko ilta hallilla, kahden joukkueen valmennuksissa. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

No comments:

Post a Comment