Thursday, 1 December 2016

THE PERFECT CHRISTMAS GIFT

Tervehdys joulukuuhun!! Siitä taitaa olla tasan kaks viikkoa, kun viimeksi ajan kanssa kirjauduin blogin puolelle.. Mitään tarkoituksellista taukoa tässä ei ole ollut, vaan yksinkertaisesti oon ollut niin kiireinen ja väsynyt, ettei blogille ole jäänyt aikaa. Eilisen jälkeen kuitenkin helpotti, sillä nyt edessä on rentoja viikkoja, vähän koulua ja vähän töitä, enempi aikaa itselle ja omille harrastuksille. Salilla käyminen, ulkoilu ja blogihommat ovat saaneet aivan liian vähän huomiota ja oman hyvinvoinnin kannalta on aika päästä taas niihin kiinni. Onneks kohta pääseekin ulos lenkkeilemään, sillä tuolla on aivan ihana keli!!

Noh, nyt kuitenkin postauksen aiheeseen ja mikäs sen parempi tapa aloittaa joulukuun postaukset, kuin jakaa ensimäinen lahjavinkki! Mä tuun jakamaan useamman eri postauksen lähiaikoina liittyen joululahjaideoihin. Niitä tekemällä itse saa lisää inspiraatiota, sekä sitä saa jaettua teille! Veikkaan nimittäin että ruudun toiselta puolelta löytyy jokunen muukin, jolle tämä aika vuodesta on omalta osalta erittäin stressaavaa.
Tässä tulee siis vinkki numero yksi, joka on erittäin perinteinen, mutta varmasti mieluinen. Kello. Väittäisin että melkein jokainen ilahtuu jos lahjapapereiden sisältä paljastuu ajaton ja kaunis rannekello. Jo pitkän aikaa omana lempparina pysyneet danielwellington- kellot ovat varma valinta yksinkertaisen ja pelkistetyn ulkonäkönsä ansiosta. Heidän valikoimasta löytyy niin miehille kuin naisille sopivia vaihtoehtoja ja myös rannekoruja! Hinnaltaan kellot eivät ole halvimmasta päästä, mutta eivät kuulkaas sieltä kalleimmastakaan!! Heidän uutuus musta kellotaulu on myös huippu valinta, jos vaikka ystävältä tai perheenjäseneltä jo löytyy DW:n kelloa, ei varmaan löydy mustana ;)

3142

Kello on siis täydellinen joululahja, vaikka se jonkun korvaan tylsältä kuulostaakin. danielwellington.com sivuilta löytyy heidän oma joulutarjouksensa, joka kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa jos kelloa haaveilet ystävälle lahjaksi tai miksei vaikka itsellesi!

Tuun jakamaan parissa joululahjavinkissä myös alennuskoodia teille, joten pysykää kuulolla!! DW:n kelloihin pystytte käyttämään koodia JATTAJENNA15, joka antaa teille 15% alennuksen.
5

Huh, onpa ihana olla takaisin kirjoittelemassa. Jotenkin jo tämä näppäimien näpyttely saa niin kotoisan fiiliksen ja heti paremman fiiliksen! Tästä päivästä on tulossa hyvä, siltä musta nyt tuntuu. Täytyy siis vain todeta että tehkää oikeesti sitä mistä nautitte, se antaa niin paljon paremman fiiliksen ja  olon koko päivälle. Nyt ruoanlaittoon ja nauttimaan tuosta ihanasta kelistä. Palaillaan lähipäivinä ja hei, nyt saa heittää postaustoiveita joulukuulle!!

Ootteko jo hankkineet joululahjoja, vai jätättekö jouluostokset lähemmäksi aattoa? 

No comments:

Post a Comment