Sunday, 25 December 2016

JOULUN JÄLKEISET HANKINNAT

Joko on jouluähky? No mulla on ainakin.. Huomenna takaisin arjen pariin, sopivasti kun alkaa alennysmyynti- härdelli. Oon kuullu että yhä useampi jättää joululahjaostoksia joulun jälkeiselle ajalle, kun juuri alennusmyynnit alkavat. Teettekö te niin? Tavallaan ihan järkevää, sillä ennen joulua helposti joutuu pulittamaan haluamastaan tuotteesta enemmän, kuin tammikuun alennuksissa.. Toisaalta välillä pelataan toisinkin päin. Enivei, mitä sitä hankkii joulun jälkeen? Moni saa lahjaksi lahjakortteja, rahaa, sellaista helppoa, jotta itse voi sitten päättää mitä itselleen hankkii. Alennusmyynneistä tulee hamstrattua tarpeellisia asioita, joiden oston jättää tarkoituksella sinne, mutta myös niitä hutiostoja tulee tehtyä kiitos vaatekauppojen jättialennuksien..

Mulla hankintalistalla alennusmyynneistä on ainakin parit uudet kylpypyyhkeet, muutama perusvaate vaatekaappiin, sekä pari sisustuselementtiä. Nää asiat oon tarkoituksella jättänyt tammikuulle, joten toivon todella että niiden osalta alennukset on kohdillaan :-D.

3-1214
Äiti sai tänä jouluna lahjaksi DW:n kellon <3

Moni teistäkin saattoi saada perinteistä rahaa joululahjaksi! Danielwellingtonilla on vielä voimassa tarjous, jotta toivotun kellon voi tilata itselleen vielä joulun jälkeenkin. Ostamalla kellon ja sen lisäksi rannekkeen tai rannekorun, saa 10% alennuksen. Tämän lisäksi hyödyntämällä alennuskoodin jattajenna15 saa vielä 15% alen!! Mun koodi on voimassa tammikuun 15. päivään saakka. Jos jäi kello lahjaksi saamatta, kerkeää sen vielä hankkia hyvin alennuksin ;)

Kertokaa, hankitteko te lahjoja vielä joulun jälkeenkin vai onko se teistä tyhmä ajatus? 

2 comments:

 1. Muille en enää hanki lahjoja joulun jälkeen, vaikkakin ymmärrän asian käytännöllisyyden, joten en ihmettele jos jotkut niin tekee! Itselle taas ostan joulun jälkeen lahjoja senkin edestä, haha.
  Nytkin selailin jo aattoiltana H&M:n alennuksia saatuani lahjarahaa ja päädyin tilaamaan uuden pikkulaukun, joka oli -50% sekä NYX:in korostuspaletin Cocopandasta. Näitäkin olisi voinut näin jälkikäteen ajateltua toivoa joululahjaksi, mutta en ennen joulua tiennyt mitä toivoa keneltäkin ja jätin kaiken päätäntävallan lahjojenantajien käsiin :D

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha no mutta onhan sekin hyvä ;) Pitää sitä itsellekkin lahjoja hankkia! Oi mitä ostoksia, mä en ole löytänyt vielä mitään alennuksistä :( Mutta onneks vielä kerkeää. Mullakin oli vähä hankala toivoa mitään kun ei oikeen oo tarvetta mutta just jälkikäteen keksii kyllä xD Hahah

   Delete