Tuesday, 27 December 2016

CHEERLEADING SM2017

Cheerpostausta pitkästä aikaa jälleen. Mä aivan unohdin tulla teille kertomaan (lue: en ole kerennyt) tämän vuoden cheerleadingin SM-kilpailuista.  Tosiaan kuten aikaisemmin mainitsin, valmentamani naistenjoukkue Emeralds nappasi karsintakilpailuista paikan SM-kisoihin ja 10. joulukuuta suunnattiin Helsingin jäähallille kilpailemaan Suomen parhaimmistojen kanssa. Koko reissu oli aivan huikea! Osalle naisista se oli ensimmäinen SM-kisareissu ja mullekkin ensimmäinen sellainen valmentajana. Jäähallilla palas kaikki muistot oman cheeruran varrelta mieleen. Ensimmäiset kisat ja sm-hopea, totaalinen epäonnistuminen joukkueen kanssa ja viimeinen sija, mahtavat kilpailut Venuksessa koettuna ja kaikki ne muut monet kilpailut ja kuvat muiden harrastajien ja kilpailijoiden kanssa. Tuli jotenkin niin ihana tunne, kodilta se tuntui, tää on se mun laji..

Päivä oli ihan super pitkä, mutta me esiinnyttiin jo kolmantena. Jännitys hiipi esiin jo aamusta ja vasta valmentajien paikalla istuessa sitä oikeasti tajusi että nyt muuten mennään!! En tiedä kumpi on jännittävämpää, kilpailla itse vai katsoa valmentajana vierestä. No en tiedä, mutta kyllä meidän kuvaamasta valkkukamerasta huomasi että meitä jännitti, mutta huomasi myös kyllä kaikki ne ilon eleet ja ilmeet!! Naiset veti kisasuorituksen parhaiten koskaan. Vähennyksiä meille tuli yhdestä stunttialastulosta, mutta se ei millään lailla jäänyt kaivelemaan. Suoritus oli paras koko kaudella ja kyllä ne onnenkyyneleet tulvi silmäkulmiin heti. Tavoitteena näissä SM-kisoissa oli ainoastaan se että nautitaan ja lähdetään tavoittelemaan parempaa sijaa kuin viimeinen.

Tää laji menee ihan älytöntä vauhtia eteenpäin. Kärkijoukkueet saavuttaa kokoajan vaikeampaa tasoa niin stunteissa kuin pyramideissa ja perässä pysyminen on erittäin haastavaa. Oon kuitenkin innoissani tästä kaikesta kehittymisestä ja innolla seuraan mihin asti sitä vielä mennään. Kisoissa nähtiin kyllä niin huikeita esityksiä, että voi vaan haaveilla joskus itse osaavansa samaa. Ja eihän sitä tiedä, huippua olis päästä kehittymään jälleen itse ja kyllä se vielä joskus on edessä, sillä harrastaminen on vain tauolla ;)

12121212

Onneks tän lajin parissa pääsee olemaan valmentajan roolissa!! Palkintojenjako oli vasta todella myöhään, joten tuloksia sai jännittää kyllä useamman tunnin. Suoritus meni niin hyvin, että tiedettiin kaiken olevan mahdollista mutta se tulos mikä sieltä tuli, se yllätti!! Emut sijoittui 11. sijalle todella kovassa sarjassa ja viimeinen sija jäi monen sijan päähän! Tavoite siis todellakin saavutettiin ja oon aivan älyttömän onnellinen ja ylpeä näistä naisista. SM-kisoissa sija 11/14 on todella hyvä, varsinkin joukkueelle joka ei ole ikinä ennen SM-kilpailuissa kilpaillut.

Mitä tapahtuu ensi kaudella? Mä oon todella innoissani tulevasta, sillä muutoksia on luvassa! Tottakai myös itkettää ja surettaa aivan älyttömästi että Emeralds loppuu, koska kausi on ollut niin huikea, mutta positiivista pitää nähdä tulevassakin. Naisten joukkue loppuu crocoilta, joten itsellänikin vaihtuu seura. Suuntana on Silver Sharksit ja naistenjoukkue Vividin valmennus. Ootan todella innolla tulevaa kautta, sillä joukkueesta on tulossa aivan huikea ja varmasti myös koko kaudesta!
Emut pysyvät silti aina mun sydämessä, tää huikea joukkue, naiset joita mä rakastan ♥!"Niin on ollut ja niin on aina oleva, mä seison Emujeni puolella.."2 comments:

  1. Olipas toi video ihanan hyväntuulinen <3 Aika jännä, että Seinäjoella on kaksi eri seuraa, kun eihän se nyt niin iso kaupunki oo! :-D Onnea sulle uusiin tuuliin ja uuden joukkueen pariin! <3 Nää cheerpostaukset on aina parhaita, kun tulee omat vanhat cheerajat mieleen :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Mun mielestä on kanssa hassua, ei tosiaan isoimmasta päästä ole tämä kaupunki :) Mutta kiitos kovasti, ootan kyllä innolla tulevaa! Näitä olis kyllä kiva tehdä aina välillä enempi, vaikka lukijoissa ei teitä montaa oo, joita nää oikeasti kiinnostaa :) Mutta tykkään kirjoitella näitä, joten eiköhän näitä vielä tuu ;)

      Delete