Saturday, 17 December 2016

7 YÖTÄ JOULUUN

Tervehdys viikonloppuun! Meinasin aluksi kirjoittaa keskiviikkoon... lomalaisella on päivät jo sekaisin haha. Ihan ensiksi iso kiitos edellisen postauksen arvontaan osallistujille, ihana kuulla että tykkäsitte arvonnasta :) Voittajaksi selviytyi Liina (olivertekimeistaperheen(a)gmail.com), onneksi olkoon! Sinuun ollaan spostitse pian yhteydessä.

Mun loma ei oo alkanut mitenkään kovin vauhdikkaasti, sillä viimeiset päivät oon viettänyt sohvalla peiton alla leväten. En oo ollut ikuisuuteen kipeenä, en oikeasti muista koska viimeksi mulla olis ollut edes nuha.. Mutta tottakai heti loman alkaessa alan sairastamaan. Onneks olo on jo aika hyvä, joten eiköhän tässä pääse pian jo joulufiilikseen ja joulunviettoon. Joulusta puheenollen, viimeinen kurkkaus mun vinkkeihin, mitä joululahjoja naispuoleiselle henkilölle voisi hankkia! En tehnyt tällä kertaa vastaavaa miehille, sillä mun päässä ei raksuta yhtään. Edelleen on joululahjoja hankkimatta ja paljon, joten voi olla että stressiä pukkaa, toivottavasti en oo ainut :D

1

Naisille on mun mielestä niin helppo ostaa lahjoja, se ehkä johtuu siitä kun on itsekkin nainen niin osaa ajattella sitä mistä lahjansaaja oikeasti voisi tykätä, vaikkei tätä niin hyvin tuntisi, tai jos hän vaikka jo kaiken omistaisi. Yllä olevalla listalla on tuotteita joita mä voisin kuvitella antavani lahjaksi ystävälle, äidille, sukulaiselle, tai kenties itselleni!

Kosmetiikan osalta hyviä vaihtoehtoja on jouluiset kynsilakkasetit, lahjapakkaukset tai esimerkiksi luomiväripaletit. Hiustenhoitotuotteet ilahduttaa varmasti myös aina, öljyt ja hiusnaamiot ovat hyvä erimerkki niistä. Vaatteiden osalta päättäminen voi olla hankalampaa, joten esim lahjakortti urheiluliikkeeseen voi olla helppo vaihtoehto. Toisaalta pitkien lämpimien sukkien tai muiden asusteiden kohdalla oikeaan osuminen voi olla helppoa! Ja ajatushan se on tärkein. Itse näin "vanhetessa" on alkanut arvostamaan eri kodintavaroita, joten pyyhesetit, erilaiset sisustustavarat, astiasto ynnä muut, on hyviä vaihtoehtoja lahjakääreiden sisälle. Listalle löytää myös korut, suklaa, avaimenperät, kalenteri, lehtitilaus, aamutossut, korttikotelo, hiustenlaittovälineet ja lehtiteline. Viimeisin ehkä ei kaikille sopiva, mutta kyllä muuten varmasti tulis käyttöön jos mietitte? 

Nykyään sitä stressaa niin paljon siitä, mitä antaa läheisille ja ystäville lahjaksi. Haluaa kuitenkin panostaa lahjaan ja sen olevan spesiaali. Vuosi vuodelta tää homma kuitenkin menee vaikeammaksi kun yleensä lahjatoiveita kysyttäessä vastaus on "en tarvitse mitään".. Onneks näitä polyvoren kollaaseja tehdessä saa sitä inspistä, sillä pian alkaa jo aikakin loppua. Voipi olla että seuraavat päivät väsään vain näitä ja koitan pähkäillä loputkin lahjat.. Jos teillä on huippuideoita erityisesti miespuolisille henkilöille niin paljastakaa!!! Tässä mun vinkit tähän jouluun, aikaisempiin vinkkeihin vuosien varrelta pääsette tästä ja tästä. Saittekö te kenties tästä vielä viime hetken vinkkejä? :)

No comments:

Post a Comment