Sunday, 6 November 2016

PÖRRÖISEN HIUKSEN PELASTUS

Yhteistyössä MayBeauty

Tänään olisi vuorossa pitkästä pitkästä aikaa vähän hiusjuttuja. Tarkemmin ottaen hiusten hoitamiseen liittyvää höpinää mun pörröpään näkökulmasta. Oon aikasemmin kertonut jo teille enempi mun hiusten pesussa käytettävistä tuotteista, mutta tänään en paneudu siihen (vaikka sekin puoli kyllä tarvitsisi päivitystä tänne..). Tänään jutellaan hiusöljyistä!

1

Sain testaukseen MayBeautyn Moroccan Miracle Hair Serumin, eli lyhyemmin sanottuna hiusöljyn. Lähdin erittäin mielelläni testaamaan itselle täysin uutta hiusöljyä, sillä oon lyhyen elämäni aikana käynyt läpi varmaan kymmenen eri merkin öljyä, enkä ole lainkaan ollut varma mikä on juuri mun tukalle parhain.

Tämä kyseinen hiusöljy on rasvaton ja super kevyt koostumukseltaan. Tuote sisältää manteliöljyä, arganöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Öljy lupaa eloa hiuksiin, hoitoa kuiville latvoille, vahvistusta hiuksiin, kiillon, sekä pörröisen kiharan siloittumisen. Erityisesti edellä mainittu kiinnosti mua eniten. Lähdetään siis kattomaan mitä tykkäsin!

6

First > hiusten pesu! Öljyä voi laittaa niin kosteaan pestyyn tukkaan, kuin myös kuivaan. Itse suosin enemmän kosteaan tukkaan levittämistä, mutta paristi olen himpun verran öljynnyt kuivan oloista latvaa ennen ulos lähtemistä..

7

Mun hiukset ovat hmm, miten sen nyt sanoisi.. kuin luonnostaan huonokuntoiset! Monesti olen kuullut suoraan kampaajan penkistä pari päivää sitten tulleena että latvani on kamalassa kunnossa.. Monesti katson myös itse latvaani miettien, pitäisikö vetää vähintään 20cm pois. Totuus on kuitenkin se että hiuslaatuni on vain niin vitsin pörröistä!! Omaan luonnonkiharan ja se jos mikä juuri näyttäytyy hamppuisena ja pörröisenä latvana. Hiusöljyt ovat siis kuin luotuja mun latvoille..

8

Shampoo, harvemmin enää pestävä hoitoaine ja lopuksi kylmällä vedellä vielä hiukset läpi. Suihku on nykyään mulle varsin nopee homma!

9

Ennen öljyn levittämistä annan hiusten kuivua hieman itsestään. Joskus jopa pari tuntia, joskus parikymmentä minuuttia. Mun tukka on todella hidas kuivumaan, mutta pienikin aika riittää jo siihen ettei läpimärkään tukkaan tarvitse alkaa öljyä laittamaan.

Pari pumppausta kämmenelle ja eikun hiuksiin!
10

Kyseinen öljy on helppo levittää ja on helppo myös huomata paljonko tuotetta tarvitsee laittaa. Aloitan aina latvoista, jotka käyn perusteellisesti läpi. Öljyä on myös hyvä laittaa ihan tyveen ja hieroa lopuksi päänahkaa. Eli periaatteessa mulla on tapana öljytä kaikki kutrini!!

Monesti hiusöljyistä jää todella öljyinen ja raskas fiilis tukkaan. Moroccan Miracle Hair Serum yllätti kuitenkin siinä mielessä paljon, ettei tätä samaa fiilistä tullut juurikaan. Toki kun öljystä on kyse ei voi välttyä täysin öljyttömältä lopputulokselta, mutta koska tämä kuivuu nopeasti ja nopeuttaa myös muutenkin hiusten kuivumista, annan tälle ison peukun.

11

Mitä mä olen reilun kuukauden käytön jälkeen huomannut?
Mun latva ei ole niin herkästi pörröistyvä, mutta vahvan luonnonkiharan takia en siitä kokonaan ole eroon päässyt. Säännöllinen käyttö on kuitenkin tehnyt erityisesti latvasta paljon eloisamman ja parempikuntoisen tuntuisen. Yleisesti ottaen tänä syksynä mun hiukset on tuntuneet paljon parempikuntoisilta kuin esimerkiksi kesällä ja ainut mitä olen muuttanut on ollut tämä öljy. Voin siis sanoa, että kyseessä on sanojensa mittainen tuote.

2

Sijoittaisin kyseisen tuotteen testaamistani hiusöljyistä ehdottomasti top kolmoseen. Täytyy vielä se mainita, että on muuten vitsin riittoisaa tavaraa kaiken muunkin hyvän lisäksi! Psstt.. MayBeatyn tuotteita EI ole testattu eläimillä. Haluan sen sanoa tähän vielä siksi, että se on monelle, kuin myös minulle nykyään ajatuksia herättävä tieto!

Oon kaikenpuolin tyytyväinen tähän hiusöljyyn ja halusin sen teillekkin kertoa. Mulla onkin ilo pistää vielä jakoon alennuskoodi, jolla saatte 30% alennuksen tilatessanne Moroccan Miracle Hair Serumin !! Koodi on jattahair ja se aktivoituu automaattisesti, kun klikkaatte itsenne ostoksille tästä  ! 

Mukavia ostoshetkiä!!

4 comments:

 1. Anonymous7/11/16 09:59

  Sulla vahva luonnonkihara?! Ei lähelläkään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en tiedä mikä sun mielestä on luonnonkiharaa mutta kyllä mulla se on :) Ei toki näissä kuvissa, eikä juuri missään kuvissa koska yleensä joko suoristan tai laitan tukan tiukasti kiinni..

   Delete
 2. Ihan huippu huippu huippu tuote kyllä! Auttaa niin kyllä lätteisiinkin hiuksiin, ei tee yhtään rasvasen näköseks. Miten sulla on pidemmässä käytössä toiminu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sepä!!! Tuote on lähes päivittäisessä käytössä edelleen ja hoitaa hommansa just niinkun pitääkin :) Latvan pörröisyys on lähes poissa kiitos öljyn.. kyllä mä tästä tuotteesta tykkään todella!!

   Delete