Wednesday, 9 November 2016

ONNELLINEN

a

Kiiretttä riittää, mutta onneksi puhelimella kerkeää tallentaa tilanteen kuin tilanteen! Keskiviikkoon siis muutamat kuvat puhelimesta.

Daniel Wellingtonin uusi rannekoru on vienyt mun sydämen! Hintaa tuolla on muistaakseni alle 50e, joten siinä simppeli mutta erittäin ihana joululahjaidea vaikka äidille ;) Haluaisitteko muuten joululahja- idea postauksia? Koska olisi niille hyvä aika?  ///// Mun rakkaus on tämä kyseinen laukku. Tämä oli sellainen ostos mitä mietin paljon, mutta onneksi ostin!  ///// Asu Tampereella käydessämme.  ///// Lihaton lokakuu on ohi. Yllä näkyvä pasta-annos ei ollut ehkä paras herkku lokakuulle, mutta pastan ystävänä se meni varsin mainiosti myös lihattomana! En jatka lihatonta lokakuuta, mutta tietyt asiat poistuu pikkuhiljaa ruokavaliostani..

b

Annosvinkki American Dinnerissä syödessä!! Kasvisburgeri, niin hyvää oikeasti!!  ///// Mukaan Mac:in pisteeltä lähti Strobe Cream sekä uusi huulipuna sävyssä Honey Love.  ////// Jennin synttäreiden juhlalook!  //////  Teemana oli ajankohtainen Halloween ;)

c

Matildan kanssa käytiin kahvittelutreffeillä ja otin nälkäiseen masuuni valkosipulileipää. Ai että oli hyvää !!! ///// Jenni synttärisankari <3  ///// Nappasin jouluisen kuvan Revolutionissa istuessamme. Mulla on tällä hetkellä jostain syystä tosi jouluinen fiilis ja tekisi mieli laittaa kämppä jo ihan joulukuntoon.  ///// Viikonloppuna kisattiin cheerleading SM-karsintakilpailuissa ja perjantaina kokoonnuttiin joukkueen kanssa tähän meille viettämään iltaa ja syömään iltapalaa.

d

Mun ja koutsikamun Jlo:n yhteinen kisapäivä look !!! ///// Nää naiset <3
Kisoissa vedettiin melko hyvä suoritus, tosin ei puhdasta tällä kertaa. Palkintojenjaossa jännitettiin kovasti mihin se riittää ja .... SE RIITTI!! Crocodiles Emeralds lähtee ensimäistä kertaa ikinä cheerleadingin SM-kilpailuihin Helsinkiin 10.12. Crocoilta naisten joukkue kyseisissä kisoissa on viimeksi ollut vuonna 2007, joten tää on aivan mahtava juttu. Ei voi sanoa muuta kuin että on aivan vitsin ylpeä valmentaja ja tää on niin ansaittu juttu naisille. Onnellinen.

No comments:

Post a Comment