Wednesday, 16 November 2016

NUNUCO

Yhteistyössä Nunuco Design Co.
11

Tervehdys keskiviikkoon!! Tulin tänään kertomaan teille aivan ihastuttavasta kotimaisesta brändistä, joka valmistaa muun muassa yllä näkyviä tuotteita. Kyseessä on Jyväskylästä lähtöisin oleva Nunuco Design Co. Suoraan heidän nettisivuille voitte klikata tästä.

Nunuco valmistaa persoonallisia asusteita, puhelimenkuoria, paperitarvikkeita, kalentereita, meikkipussukoita ja paljon muuta! Kaikki tuotteet suunnitellaan edelleen itsellekkin rakkaassa Jyväskylässä <3
Nunucosta on kasvanut tosi nopeasti maailmanlaajuinen brändi ja ei kyllä lainkaan ihme, sillä omaan silmään heidän valikoimasta miellyttää kyllä ihan kaikki. Instagramista heidän löytää käyttäjällä @nunucodesign ja jos yhtään inspistä kaipaa niin kannattaa laittaa kyseinen käyttäjä seuraukseen!

7333

Sain valita itselleni pari tuotetta, jotka esittelen teille nyt! Marmori-kuosiin rakastuneena kiinnitin huomion heti ensimäisenä tähän isoon meikkipussukkaan. Mulla kulkee matkassa aina muutamakin kosmetiikkalaukku niiden pienen koon vuoksi, joten nappasin tämän itselleni erittäin mielelläni ja voi kyllä, tuonne mahtuu kaikki mitä tarvitsee! Materiaali ja laatu on erittäin hyvää ja ruusunkultaiset yksityiskohdat ovat aivan ihania!!

Päädyin valitsemaan itselleni myös kalenterin marmorikuosissa ensi vuodelle. Täytyy kyllä vain todeta, että tässä on kalenteri henkilölle, joka tykkää suunnitella ja askarrella kalenterinsa parissa!

123

Jokainen kuukausi on erilainen, jokaisesta kuusta voi tehdä oman näköisen. Kalenterista löytyy paljon tyhjää tilaa muistiinpanoille, sekä aivan ihastuttavia tarroja, joilla kalenterin merkinnöistä saa tehtyä entistä persoonallisempia.
Musta on niin ihanaa että täältä pienestä Suomesta löytyy tälläisiä maailmallakin ihastuttavia brändejä!

Jyväskylästä löytyy Nunuco showroom, jonka yhteydessä on Punainen kirahvi Pop up kahvila, (Kauppakatu 12). Tarkemmin ottaen kyseisen kahvilan aukeamista myymälän yhteyteen juhlistetaan avajaisten merkeissä 25.11 perjantaina, jolloin ehdottomasti kannattaa lähteä liikkeelle sillä luvassa on Black Friday- tarjouksia ja tuotearvonta! Tarkempaa tietoa avajaisista löydätte tapahtuman facebook- sivuilta > click

5

Mikäli et Jyväskylässä liiku, etkä jostain syystä avajaisiin pääse niin nettishoppailla onneksi voit!! Mulla onkin ilo jakaa teille alennuskoodi, jolla saatte 10% alennuksen 21.11 saakka Nunucon nettisivuilta. Kannattaa ehdottomasti ainakin kurkata, mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään ja jos vaikka löytyisi ystävälle, äidille tai vaikka itselle joululahja!
Koodilla jattajenna 10% alennus ensi viikon maanantaihin saakka Nunucon nettisivuilta - nunucodesign.com

Nunuco facebook 
Nunuco instagram


Kertokaa ihmeessä mitä kyseinen brändi miellyttää teidän silmään ja joko ootte haalineet itsellenne jotain ihanaa?

2 comments:

  1. Nunucom tuotteet on kyl niin ihania!!! En oo vieraillu sivuilla pitkään aikaan ja on kyl kiva kuulla et ne on laajentanu vaa valikoimaa :-) ja hienointa täs on se et yritys lähti liikkeelle muutaman opiskelijan voimin!

    ReplyDelete
  2. Itse en ole vielä mitään merkiltä hankkinut, mutta nimenomaan tuo marmorikuvioinen kalenteri ensi vuodelle on tällä hetkellä ostoslistan kärkipäässä! Nunucon maailmanvalloitusta on kyllä ollut ihan mahtavaa seurata! :)

    ReplyDelete