Thursday, 17 November 2016

NMD R1

3123

Tervehdys torstaihin!! Kuvissa näkyypi eilisen asua, josta tulikin yllättävän sporttinen. BikBokin alennusrekkiin eksynyt pitkä bomberi on mun uus rakkaustakki ja jaloistakin löytyy jotain hehkuttamisne arvoista.. Nimittäin palkitsin itseni (en kyllä tiedä mistä) ja tilasin itselleni Adidaksen ihanaakin ihanammat NMD R1- tossut. Oon ihastellut kyseisiä kenkiä jo tovin ja vaaleiden kenkien tarvitsema päivitys on nyt kunnossa. Aika arka sää on kyllä tällä hetkellä kyseisille kengille, mutta olihan nuo nyt ihan pakko kiskoa jalkaan heti..

Tilasin omani ihan Adidaksen sivuilta, mutta juuri tuota valkoista mallia ei näytä olevan enää saatavilla. Kyseessähän on aika suosittu malli.. Onneksi kävi itselle hyvä tuuri, sillä yleensä tälläisten kohdalla jään jonon hännille :-D Täytyy muuten mainita vielä se, etten muista milloin viimeksi olisin omistanut Adidaksen kengät, sillä Nike on ollut suuressa suosiossa jo monet vuodet. Adidas tekee kyllä kenkien osalta huimaa nousua, sillä heidän valikoimasta löytyy nykyään todella miellyttäviä malleja!

78234
takki - BikBok,  neule - Forever21,  farkut - Levis,  kengät - Adidas

9

Miellyttääkö kyseiset kengät teitä? Entäpä mitä te ootte mieltä Adidaksen malleista yleisesti, löytyykö useampia lemppareita? :)

1 comment:

  1. On kyllä kiva näköiset tossut! Adidaksen kengät on kyllä viime aikoina muakin alkanut mielyttämään, ehkäpä kevääksi ostan jotkut kivat kengät.

    Super kiva asu!

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    ReplyDelete