Thursday, 13 October 2016

YKSINKERTAISTA MUTTA KAUNISTA

Yhteistyössä Daniel Wellington
  936

Tiedättekö sen tunteen kun on loman tarpeessa? Usein tulee sanottua että "mä oon niin loman tarpeessa", mutta oikeasti sitä jaksaa purskuttaa eteenpäin vaikka kuinka. Tällä hetkellä voin kuitenkin myöntää olevani aikuisten oikeasti loman tarpeessa. Syksy ja pimeys tuli ihan yllättäen vasten kasvoja, koulutehtäviä satelee kokoajan lisää kun aluksi niitä ei ollut yhden yhtäkään.. Tekemistä on enemmän kuin mahdollista suorittaa, mutta silti sitä vaan jaksaa ja tekee. Kaikki muu tuntuu tällä hetkellä hyvältä, paitsi koulu. Tiedän että se on syksymasennusta, mutta inhottavaa että näin iso asia elämässä tuntuu takkuavan ja aiheuttavan suurta tuskaa ja tarvetta lomaan. Tiedän kuitenkin todeta, että syysloman jälkeen jo helpottaa, viikko irti koulusta helpottaa.

Huominen päivä koulua ja illalla suunta Jyväskylään. Ihana päästä pyörähtämään kotikotona lataamassa vähän akkuja. Lomalla on luvassa töitä, mutta juuri mitään muuta ei ole suunnitelmissa. Kaiketi otan nyt omaa aikaa itselleni, käyn lenkillä ja salilla, hoidan asiat jotka on jäänyt hoitamatta ja rentoudun. Sitten jaksaa taas painaa loman jälkeen täysiä siellä koulun penkilläkin..

18a11

Mutta sitten enemmänkin postauksen otsikkoon, eli yksinkertaiseen mutta kauniiseen, nimittäin näihin Daniel Wellingtonin kelloihin ja rannekoruihin! Miten voikaan pienet yksinkertaiset asiat olla niin kauniita? Esimerkiksi juuri tämä yllä näkyvä rannekoru, joka on ilmeisesti aika uusi heidän valikoimassaan, on mun mielestä aivan ihana. Itse rakastan kaikkea yksinkertaista, mutta juurikin yksinkertaisuudellaan näyttävää! Rannekoruun pääsette tästä.

210

Uuden mustan kellon kylkeen löytyi ihana ruskean sävyinen siro kello, josta löytyy yksityiskohtana siniset viisarit! Eikö ookkin magee? Toimi muun muassa erittäin hyvin tämän päivän asussa, joka muuten oli kaiken kaikkiaan tylsä.. En oo koskaan ollut mikään kellohullu, enkä edes ranteesta koskaan kelloa katso (en vaan osaa), mutta kyllä nämä dw:n kellot lähes poikkeuksetta joka päivä ranteesta löytyy. Käykää ihmeessä kurkkimassa mitä ihania uutuuksia heiltä löytyy > danielwellington.com ja mikäli innostutte ostoksille niin kannattaa hyödyntää alennuskoodi jattajenna15, jolla saatte 15% alennuksen :)

Nyt lähden juoksujalkaa valmentamaan viimeisiä treenejä ennen syyslomaa! Palaillaan ja oikein mukavaa pian alkavaa lomaa kaikille keillä se koittaa :) 


4 comments:

 1. mistä noi farkut? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. rodokselta jennyfer nimisestä kaupasta :)

   Delete
 2. Minkätyyppisiä/laajusia tehtäviä amkin liiketaloudessa on? :) esim monen sivun esseetä vai powerpointteja ryhmätöinä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella laidasta laitaan! Ekana vuonna oli enempi yksilötehtäviä, esseitä ja muita aineistotehtäviä ja sellaisia isompia. Nyt toisena vuonna ainakin alussa meillä ei tunnu muuta olevan kuin ryhmätöitä eri muodoissa.. eli ihan kaikenlaisia ja kaiken laajuisiaa tehtäviä :)

   Delete