Monday, 3 October 2016

WE ALL LIKE TO WEAR BLACK

Yhteistyössä Daniel Wellington

Hellou ja mukavaa alkanutta viikkoa! Harvoin mulla on hankaluuksia keksiä kirjoiteltavaa tai höpöteltävää teille, mutta nyt täytyy myöntää, että tekstikenttä ei tunnu täyttyvän ei sitten millään!! Mulla on niin paljon mielessä ja mielenpäällä, että melkeen täytyy varata täysin oma postaus isommalle juttutuokiolle teidän kanssa.

Käytiin päivällä Lanen kanssa metsästämässä syksyistä kuvausmaisemaa ja lopulta ajettiin ympyrää lähes tunti. Nämä kuvat eivät lainkaan mielytä silmää taustan puolesta, mutta itse asu oli mielestäni julkaisemisen arvoinen. Rakastan mustia vaatteita ripauksella jotain muuta, kuten ihan vain valkoista. Simppelit korut ja asusteet kruunaa kokonaisuuden ja niiden avulla tylsemmänkin asun saa näyttämään hyvältä! Niin mun mielestä kävi tässä asussa..
c131231234b1111a7

Daniel Wellington julkaisi pari päivää sitten uuden Classic Black- kellosarjan, jossa kelloista löytyy musta kellotaulu!! Kyseinen kello näkyykin näissä kuvissa ja voi että mä rakastan tuota. DW:n kellot on aina mielyttäneet mua, mutta jollain tapaa tämä musta kellotaulu tuo tähän aivan uuden fiiliksen. Ihan täydellinen all black- asun kanssa.


Kelloa pääsee shoppailemaan kaikki 10.10, mutta mulla on teille koodi, jolla pääsette Classic Black- kellojen pariin jo nyt!! Koodilla JATTAJENNA15, saatte 15%alennuksen ostaessanne kellon DW:n nettisivuilta, sekä syöttämällä samaisen koodin danielwellington.com - etusivulla, pääsette käsiksi uutuuskelloon! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tämä uutuus ;)

3 comments:

  1. Todella ihanan syksyisiä kuvia ja tuo takki on super söpö<3!

    ReplyDelete
  2. Ihanat kuvat!<3 Mistä tuo söpö musta teddy takki on?

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    ReplyDelete