Wednesday, 19 October 2016

8 X TODAY

3

Päiväreissu Tampereelle suoritettu! Matkaa tästä meiltä on noin reilu pari tuntia, eli saman verran kuin Jyväskylään. Käytiin niin keskustan suunnilla kuin tottakai Ikeassa!

Kuten oon jossain mun sosiaalisissamedioissa maininnut, on mulla tällä hetkellä menossa lihaton lokakuu. Hankalaa ja ei hankalaa, mutta loppuun asti mennään! Ulkona syöminen tuottaa kieltämättä hieman harmaita hiuksia, kun ei pääse nauttimaan niitä ihania lemppareita, mutta voin sanoa että yllä oleva annos ylitti kyllä kaikki odotukset! Kasvisburgeria American Dinneristä, suosittelen kokeilemaan jos yhtään kasvispihvien ystävä on :p

2

Hahah mitä katseita kerättiin kun napattiin kuvat muka rauhallisella kadulla.. En tiedä oliko huvittava näky itse kuvien ottaminen vaiko se, että näytin kyllä niin tantalta tuon takin ja korottomien kenkien yhdistelmänä.. hups

6

Pientä tilpehööriä lähti Ikeasta matkaan, sekä Lanelle uusi tietokonepöytä. Ei siis tällä kertaa mitään suurempia hankintoja!

5

Voi myös olla että saatiin katseita tuon herran kenkuleiden vuoksi. Taisi yksi Stockmannin myyjäkin pysähtyä Lanen kenkiä kehumaan :D Täytyy kyllä itsekin sanoa että onhan nuo nyt aika mageet.

1

Vaatehankinnat alkaa olla tälle syksyä aika done, mutta mun meikkivarasto sen sijaan tarvis kunnon päivitystä. Onneksi äitillä oli antaa mulle hänen käyttämätön meikkivoide, niin ei ihan kaikkea tarvitse lähteä ostamaan. Tänään kuitenkin Macin pisteen kautta nappasin matkaan muutaman jutun! Niistä mahdollisesti lisää myöhemmin..

4

Ikea käveltiin oikeastaan reippaassa puolessa tunnissa läpi.. Ollaan taidettu saada jonkin sortin yliannostus jo Ikeasta vähälle aikaa, kun siellä on tullut käytyä puolen vuoden sisällä ainakin jo kolmesti. Eipä pitkään aikaan tarvitse sinnekkään raahautua, suurimmaksi osaksi siksi että meillä on nyt hankittuna vihdoin kaikki mitä pitääkin!

7

Päivä venyi iltaan asti ja auringon laskiessa saavuttiin takaisin Seinäjoelle. Voin kertoa että täältä löytyy nyt kaksi hyvin väsynyttä reissaajaa. Oli muuten erittäin epämukava paluumatka kun jalkatila oli ihan minimissä kiitos maailman suurimman takapenkille ängetyn pöytälevyn..

8

Vilkkaasta kuvailukohdasta huolimatta asukuvat onnistui ja rupeankin ne tästä heti muokkailemaan valmiiksi! Palaillaan siis niiden merkeissä huomenissa :)

Millainen keskiviikko teillä on ollut?

8 comments:

 1. Ei vitsi oon niin ylpee ku piät ton lihattoman lokakuun!😘 ja noi on muute iha hullun siistit noi lanen kengät! pus pus miss u❤️

  ReplyDelete
 2. Ihan superkiva asu :-)

  ReplyDelete
 3. Ompa kyllä hauskat noi siniset kengät!! Tsemppiä lihattoman lokakuun kanssa, en usko että itse siihen pystyisin :D

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha niinpä!! Kiitos, ei oo ollu edes kovin vaikeeta, testaa vaikka pienemmässä ajanjaksossa ;)

   Delete
 4. Voi vitsi miten kiva postaus! :) Mitä tykkäät Tampereesta kaupunkina? Mää oon nyt vajaa parivuotta asunu täällä, niin oon kyllä tykänny ihan hirmusesti :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Tykkään kyllä Tampereesta ihan älyttömästi, voisin vaikka muuttaa heti sinne! Ihana kuulla :)

   Delete