Saturday, 10 September 2016

WALL DECOR /// SNEAK PEEK TO OUR HOME

Yhteistyössä Desenio

Nyt voi ainakin hetken huokaista ja nauttia tästä kodista tälläisenään. Valmis tämä ei ole aivan täysin ja tuskin koskaan tulee olemaankaan, mutta nyt voi kuitenkin sanoa että tyytyväisiä ollaan! Viikko sitten saatiin seinille kaikki taulut ja hyllyt, sekä muita pienempiä juttuja viimeistelemään kodin. 
Taulut ollaan valittu yhteistyöllä Desenion kautta ja taulujen tuomaan persoonalliseen ja omannäköiseen lopputulokseen ollaan kyllä enemmän kuin erittäin paljon tyytyväisiä. Vaikka olikin erittäin vaikeaa valita suuresta julistevalikoimasta juuri ne meitä molempia mielyttävät vaihtoehdot, niin löydettiin lopulta aivan ihanat, just meille ja meidän kotiin sopivat lookit. Mun oma ehdoton lemppari löytyi Graaffisista julisteista ja sen näettekin aivan postauksen lopusta meidän makuuhuoneen seinältä!

3

Keittiöön valittiin ruokapöydälle simppeli, mutta aiheeseen sopiva juliste. Aluksi mietin tuon kiinnittämistä seinään, mutta omaan silmään tuo mielyttää juuri tuollaisenaan!

612

Tämän julisteen Lane halusi ehdottomasti! Mietittiin viinijulisteiden ja tämän väliltä ja päädyttiin tähän hauskaan Cocktails- ohje julisteeseen. Keittiöstä löytyykin siis kaksi julistetaulua!

8547

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä tämä minun suosikki!! Kyseessä on Hummingbird- niminen juliste joka kaikella yksinkertaisuudellaan vei mun sydämen..

Seinille ollaan saatu näiden lisäksi paljon muutakin, kuten yllä näkyvää kelloa, sekä olohuoneeseen hyllyä. Oon kuvaillut teille kattavan asuntopostauksen niin videona kuin kuvina, joten tämän pienen sneak peekin myötä jätän teidät vielä hetkeksi odottamaan tuota postausta ;) Löytyykö teiltä Desenion julisteita tai printtejä? Mitä tykkäätte meidän valitsemista yksilöistä?

Desenion julisteisiin ja printteihin pääsette kurkkaamaan täältä

12 comments:

 1. On kyllä, kaunis, seesteinen, tasapainoinen mutta kodikas :)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, mäkin tykkään meidän kodista kovasti! :)

   Delete
 2. Tosi kivalta näyttää!😊

  ReplyDelete
 3. Tuo lintujuliste on kyllä mun mieleen (=

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi se on niiiiin ihana!!!!

   Delete
 4. Noi Desenion taulut on kyllä hullun kivoja! Itellä ollu niin kauhea valinnanvaikeus etten oo vieläkään saanu tilattua sieltä mitään! :--D Kivan näköinen koti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toi on kyllä kanssa totta, mullakin teki tosi vaikeeta päättää mitä tilaan! :D Tsemppiä valitsemiseen!! Kiitos paljon :)

   Delete
 5. Anonymous14/9/16 10:03

  Saako udella mistä ruokapöytä on ostettu? Tosi kivan näkönen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ruokapöydästä en muista juuri lainkaan! Se on jostain näistä jysk, masku, kodin ykkönen... ostettu viime syksynä joten en tiedä onko enään :(

   Delete
 6. Anonymous17/9/16 14:14

  Mistä noi tabletit on? :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous17/9/16 23:53

  ihanan yksinkertasen näköstä ja nättiä! :)

  ReplyDelete