Sunday, 25 September 2016

TESTISSÄ LUONNONKOSMETIIKKAA

Yhteistyössä Beauty Pop Up

1

Hellou sunnuntaihin! Tänään olis vuorossa pitkästä aikaa tuotearvostelua ja tällä kertaa päästään kuulkaas sellaisten monitoimituotteiden pariin että oksat pois. Kyseessä on Real Beauty - tuotesarja, joka sisältää yhteensä yli 35 käyttötarkoitusta viidessä eri tuotteessa! Jep, viidellä tuotteella saa moninkertaisen määrän eri käyttötarkoituksia. Tuotteissa on kiinnitetty huomiota luonnollisuuteen ja käytännöllisyyteen, sekä aitoon kauneuteen. Kyseessä on luonnonkosmetiikkaa ja tarkemmin tuotteista pääset lukemaan täältä.

Mitä siis testasin ja minkälaisin tuloksin?
5

Testiin pääsi Fresh & Bright - jauhepuuteri, Balance & ShineOil No 1, sekä lisäksi Konjac Sponge - puhdistussieni.

Kaikkia tuotteita olen testaillut jo useamman viikon ja näin yleisesti sanottuna olen erittäin tyytyväinen. Mä olen pitkään huomaamattani etsinyt uusia ihonhoitomenetelmiä ja ihonhoitotuotteita, mutta oikeastaan koskaan mihinkään tiettyyn sarjaan tai tyyliin päätymättä. Ainoastaan eräs vakio kosteusvoide on pysynyt usean vuoden matkassa. Syynä voi tähän kaikkeen olla myös se, etten ole koskaan kokeillut kunnolla mitään tiettyä sarjaa tai tarvinnut selkeää rutiinia iholleni. Nyt kuitenkin koen, että sille olisi tarvetta. Real Beautyn sarjaa testatessa tuli huomattua montakin asiaa, osittain se mikä ei sovi minulle, mutta myös monta asiaa mitkä juuri omalle iholle on hyvästä. JA nyt puhun paljon ihosta, vaikka näistä tuotteista on paljon muuhunkin!! Lähdetään siis kurkkaamaan, mitä kaikkea näillä saa aikaan..

2

Oil No 1 on nimensäkkin mukaan kookosöljypohjainen öljy. Itselle tästä tulee mieleen samat aikaisemmin testaamani kookosöljyt, mutta koostumus tässä on hieman erilainen, sekä tuoksu erittäin mieto. Itse käytän tuotetta yön ajaksi iholle kosteusvoiteen sijaan, sekä huulille meikkaamisen ajaksi, sekä ohi mennen vessassa käydessä. Koska kyse on selkeästi öljyisestä tuotteesta, en laittaisi tätä ehkä aamulla kasvoille, mutta yön aikana käytettynä aamulla naama tuntuu kuin vauvan pyllyltä.. haha. Vahingossa tämä päätyi myös testiin sheivatessa sääriäni ja kuten hoitoainettakin on asian suhteen kehuttu, toimii myös öljy siinä!!

Tuotetta voit käyttää muun muassa:
-Kasvojen ja vartalon ihon kosteuttajana
-Kosteuttavana huuhtelutuotteena suihkussa
-Kylpyöljynä
-Ei -addiktoivana huulivoiteena
-Meikinpoistoaineena
-Kuivan päänahan hoitoaineena
-Valkaistujen, värjättyjen ja kuivien hiusten hoitoaineena
-Hierontaöljynä

4

Seuraavana tuotteena Fresh & Bright, mikä on monikäyttöinen raikastava jauhepuuteri. Aluksi mietin tämän tuotteen tarkoitusta kovasti ja hämmennyin siitä, mihin kaikkeen tästä on, mutta hieman
testailtua tämä sai kyllä mut vakuutettua!

Tuotetta voi käyttää muun muassa:
-Hampaita valkaisevana, myrkyttömänä vaihtoehtona hammastahnalle
-Raikastavana deodorantti-puuterina kainaloille ja koko vartalolle
-Raikastavana suu- ja käsihuuhteena
-Syväpuhdistavana hiusten pesuaineena
-Kasvojen ja vartalon kuorinta-aineena
-Rauhoittamaan kutiavia hyönteisten pistoja
-Kuiva-deodoranttina kengille ja vaatteille
-Raikastavana huuhteluna urheilu- ja liinavaatteille
-Hankausaineena kodin puhdistukseen

Deodorantti-puuterina tämä on ihan loistava ja kuorinta-aineenakin ihan passeli! Vielä kyllä on listalta monta muuta kohtaa kokeilematta, mutta en usko että niitä on turhaan listattu. Seuraavaksi testiin pääsee kyseinen tuote hammastahnana!! Ei voi muuta kuin peukuttaa tälle.

3

Viimoisena, muttei vähäisimpänä oma lempparini Balance & Shine! Kyseessä on monikäyttöinen tuote ihonhoitoon, joka on ollut mulla ihan jokapäiväisessä käytössä. Tuotteessa oleva sitrushappo palauttaa luonnollisesti ihon pH-tasapainon ja sopiikin siis kasvojen pesun jälkeen iholla käytettäväksi. Tästä tuotteesta on moneksi, ja itsellä tämä on toiminut kasvovetenä, sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. 

Tuotetta voi käyttää muun muassa:
-Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena
-Deodoranttina sekä hajua ehkäisevänä jalkasuihkeena
-Kasvovetenä, joka ehkäisee bakteerien liikakasvua
-Ihon pigmenttivirheiden korjaamiseen
-Luonnollisena yleispuhdistustuotteena

Oon kuullut ennen näitä tuotteita monitoimituotteista, mutta en koskaan ihan näin monitoimisista tuotteista!! Jo sekin että näiden avulla välttää tsiljoonien eri purnukoiden hankkimisen, sekä säästää rahaa ja kyseessä on vielä luonnonkosmetiikkaa, tekee näistä tuotteista kokeilemisen arvoisia. Ei välttämättä ensimäisiä tuotteita, mitä itselle tulisi mieleen hankkia, mutta oon super iloinen että pääsin nämä nyt testaamaan. Ihoni rakastaa öljyä ja tuntuu entistä pehmeämmältä, meikin puhistaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa ja monet arjen askareet helpottuu varmasti vielä, kun näihin pääsee entistä paremmin tutustumaan. Suosittelen, aidosti.

Jos kiinnostuit näistä tuotteista, tai tarvitset muuten täydennystä niin meikkipuolelle kuin ihonhoitoon yms, niin nyt kipinkapin Beauty Pop Up- sivuille shoppailemaan. Mulla on teille nimittäin alennuskoodi, jolla saatte kaikista Beauty Pop Up- valikoiman normaalihintaisista tuotteista 15% alennusta. Koodi on JATTA15 ja se on voimassa kaksi viikkoa, eli 9.10 saakka ;)

Mukavia shoppailuhetkiä!

4 comments:

 1. Anonymous4/10/16 16:59

  Aattelin tilata tän Balance & Shinen, mutta mietin käytetäänkö sitä kasvovetenä niin, että suihkutetaan pumpulille ym ja pyyhitään kasvot vai niin, että suihkastaan suoraan naamalle pullosta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä käytän pumpulin kautta, eli suihkutan pumpulille ja sivelen sillä sitten kasvot :) ! En toki tiedä onko sillä niin väliä, kuinka päin sen tekee, mutta itse käytän niin :) !

   Delete
 2. Heiii pakko kysästä sinulta vähän apua, oot monen postauksen aikana tosi naturel-meikissä tai sit ilman. Se sopii sulle ihan älyttömän hyvin, ja kaikki asutkin on just sopivia vaikka meikkaat niin neutraalisti. Jos mä ite en laita paljon meikkiä esim. pohjustus mutta ei ripsiväriä niin en yksinkertasesti pysty pukemaan "liian hienosti". Enkä haluais pukee aina vaan sit pelkkiä juoksuhousuka tms vaan niinä päivinä kun en meikkaa, koska tykkäisin olla ilman meikkiä mut silti pukeutua hyvin. Osaatko neuvoa hyvää asukokonaisuutta (asusteineen) kevyempään meikkilookkiin? Kiitos extrapaljon!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihanasti sanottu! Sitä pitää vaan pistää naaman laitosta huolimatta mitä haluaa niin päälle! Yksinkertainen kiva look on ihan vain lempparifarkut ja valkoinen tai muu rento neule päälle. Käteen kelloa ja korviin vaikka vähän näyttävämmät korut kuten renkaat :* Hiukset kiinni ja naamasta laitat vaikka vaan kulmat kuntoon! Simppeliä mutta luonnollinen meikki tekee kokonaisuudesta jo siistin. En oikein sen kummemin osaa auttaa mutta oikeesti luonnollisuus on asun paras asuste. Mun mielestä :)

   Delete