Monday, 19 September 2016

SYKSYISIÄ AJATUKSIA

Heippa hei uuteen viikkoon! Ensinnä pienet pahoittelut hiljaisuudesta. Tällä hetkellä on pientä stressiä ja kiirettä päällä, mutta pian hellittää. Koulu on sujunut varsin rennoissa merkeissä ja päivien pituudessa ei ole kyllä ollut minkäänlaista valittamista. Lähi viikkoina on edelleen luvassa monia vapaapäiviä ja myöhään nukkumista.. Ei saisi kyllä tähän tottua, sillä luvassa on varmasti niitä järjettömän pitkiä päiviäkin..
Mun syksyn fiilistelyt ovat vähän jääneet, koska en oikein tiedä olenko innoissani vai kauhuissani tulevasta. Ajattelin kuitenkin mennä päivä kerrallaan ja nauttia vielä ennen lumen tuloa. Vaikka talvessa on paljon ihania asioita, pimeys ja kylmyys ei kuulu omiin lemppareihin.

Syksy tuo aina tullessaan monia kivoja asioita ja osasta voisinkin teille nyt vähän höpötellä. Lähiviikkoina on luvassa aika paljon kekkereitä ja kemuja, eli opiskelijapuuhia  näin suoraan sanottuna. Vaikka mä en kaikissa kissanristiäisissä tykkää käydä, niin näistä muutamista olen todella innoissani! Eniten odotan jo ensi viikolla häämöttäviä Approja Jyväskylässä!! Ihana päästä näkemään Jyväskylän opiskelijaelämää, sekä ystäviä sieltä suunnalta. Muutenkin Jyväskylään pääsyä odotan hurjasti, sillä viimeksi olen tainnut siellä olla elokuun alussa.. Valmennusten ja töiden takia ei enää ole samalla tavalla aikaa kuin viime lukuvuonna, mutta onneksi yhteyttä voi sinnekin päin pitää muillakin tavoin! Lokakuussa menee paljon aikaa ja energiaa niin töihin kuin valmennukseen. Syksyn kisat tekee tuloaan ja kova valmistautuminen niihin on jo hyvällä mallilla. Syysloma osuu myös sopivasti väliin ja jos vaan työt sallii, toivon viettäväni sen melkein kokonaan Jyväskylän suunnilla. En halua suunnitella sen suurempia, mutta perhe, ystävät ja extempore- ideat kuulostaa varsin hyvältä viikon suunnitelmalta. Loppu syksyn suurin häppeninki onkin sitten SM-karsintakilpailut jotka järjestetään täällä Seinäjoella!! Valmentamani joukkue lähtee kilpailemaan paikasta SM-kilpailuihin, joten kyseinen viikonloppu on kyllä todella tärkeä ja jo kovasti odotettu. Ainut harmillinen asia onkin sitten se, että tämän syksyn Blog Awardsit jäävät tuon takia minulta välistä. Noh, pitänee tehdä joku oma reissu jossain hyvässä välissä Helsinkiin ;) Syksy on tuonut myös uusia tuttavuuksia elämään ja heistä olen kyllä kovin iloinen! On ihanaa että täällä Seinäjoella on nyt paljon monenlaista, niin ei koti-ikäväkään Jyväskylän suunnille ole niin jokaviikkoinen.

Edellisen viikon kiireys ja stressi alkaa siis pikkuhiljaa poistua ja tällä viikolla pääsee hetken hengähtämään. Luvassa on vapaapäiviä, sekä paljon kavereiden kanssa hengailua. Bloginkin puolella ollaan hieman äänekkäämpiä kuin edellisellä viikolla! Vaikka syksy on oikeastaan tämän tekstinkin perusteella varsin sekava ja sekalaisia asioita täynnä, on mulla ihan hyvä fiilis just nyt. Monet kivat asiat odottaa edessä ja kun on jotain mitä odottaa, on iloa elämässä! En tiedä päteekö tuo muilla, mutta mun kohdalla ainakin :)

12

Miltä teidän syksy näyttää? :)

No comments:

Post a Comment