Monday, 5 September 2016

RED PANTS

Maanantai alkaa pikkuhiljaa vaihtua tiistaihin ja mulla on yllättävän hyvä fiilis. Se johtuu lähinnä ihan vaan siitä, että normisti nää maanantait ei oo hyviä päiviä ja fiilis on mitä on.. Nyt kuitenkin hymyilyttää vaikka väsyttääkin. Aamu alkoi aikaisella herätyksellä ja palaverilla, josta suuntasin suoraan kouluun. Koulupäivä itessään meni tosi nopeasti ja loppui aikaisin, minkä johdosta lähdettiin Lanen kanssa pyörähtämään kaupungilla muutamat asiat hoitamassa. Kerkesin toki myös käydä päivän toisessa palaverissa (haha mistä näitä oikein riittää) ja puhua reippaan tunnin Ailin kanssa facetimen välityksellä! Tekemistä on siis riittänyt, mikä on varmasti syynä tähän maanantain hyvään fiilikseen.

Aikainen herätys teki kuitenkin tehtävänsä ja mä oon ihan poikki. En onnistunut juurikaan muuttamaan unirytmiä ennen koulun alkua, joten se nyt sitten tuntuu ja todella.. Raapustankin tätä postausta nyt viimeisillä voimilla ja painun kyllä suoraa tietä petiin tämän jälkeen. Huomenna onneksi saa nukkua pidempään, sillä luvassa on super rento koulupäivä.

471-19132-1510113
housut - zara, paita - bikbok,  takki - zara,  kengät - nike

Mukavaa alkanutta viikkoa ystäväiset <3 !!!

4 comments:

 1. Noi on niiiin ihanat housut! Kuolasin noita itsekin alkukesästä, mutten koskaan ostanut.. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii on!!! voi hööh :((( oon käyttny näitä ihan superisti, harmi kun ei enää myydä olisin tykänny jos ois muitakin värejä ollut !!!

   Delete
 2. Tosi kiva asu, sopii sulle hyvin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia Vanessa :)! Ihana kuulla!

   Delete