Monday, 22 August 2016

TUPARIT

Tupaantuliaiset number 1 juhlittu! Vielä olisi luvassa ainakin kahdet, sillä nämä olivat vain tyttöjen kesken ja niin moni ei valitettavasti päässyt paikalle, että on syytäkin  vielä parit kekkerit järjestää ;) Vaikka meillä oli pieni porukka lähti meistä varmaan ääntä yhtä paljon kuin kahdestakymmenestä likasta haha.. Ilta oli enivei ihan super onnistunut kaikin puolin! Istuttiin iltaa tässä meillä useampi tunti ja puolen yön lähestyessä suunnattiin vielä keskustan yöhön. Oon niin onnellinen näistä ihmisistä mun ympärillä, kiitos tytöt kun tulitte <3

3147

Pähkäilin tarjottavia aika urakalla, mutta lopulta päädyin aika tuttuihin ja turvallisiin vaihtoehtoihin ja kaikki maistui hyvin! Oli minipizzoja, kurkkua, porkkanaa, sipsiä, ruissipsiä, paria eri dippiä sekä paria eri tuorejuustoa. Löytyi toki myös pieni kippo karkkia mutta itse pysyttelin siitä kaukana tällein karkkilakkoisena.. Olin kyllä silti tyhmä, koska ostin lempi karkkejani ja himoitsin niitä sitten melkein koko illan :-D Tehtiin myös boolia, josta tuli yllättävän hyvää vaikka aika randomilla se kasattiin..

412

<3 giirlsss

169-18111317210156

En oikein keksi mitään huonoa sanottavaa lauantaista. Sääkin oli täydellinen juuri oikeana iltana ja parvekkeella oli ihana istua auringon laskiessa. Ilta oli siis erittäin ihana ja onnistunut ja uusisin sen vaikka heti ! Nyt kuitenkin juhlat on hetkeksi juhlittu, sillä tulevat viikot ovat kiireisiä niin valmennusten kuin töiden parissa. Pian myös jatkuu koulu, mitä tavallaan odotan todella paljon mutta tavallaan en.. Nyt kuitenkin kauppaan ja kämppä kuntoon! Pienen siivon tänne kyllä sai aikaisin näiden tupareiden johdosta ;D

Kämpästä näittekin nyt pienen vilauksen, mutta kunnon asunnon esittelyä on piakkoin tulossa! Kiinnostaako teitä enempi kuvina esittely, vaiko kenties videona?

18 comments:

 1. Anonymous22/8/16 15:11

  Kämpästä ois kiva nähdä semmosta kokonaiskuvaa videolla, mutta tarkempia yksityiskohtia (ja kokonaisuuksiakin) ois kivempi katsella kuvina, kun ei sit tarvii stopata videoo aina kun kiinnostaa tiirailla vähän kauemmin! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei totta!! Ehdottomasti siis myös kuvia :))

   Delete
 2. Kiva postaus! Asunto näyttää hienolta jo näissä kuvissa. Tykkäisin nähdä esittelyn videolla :) Mitä laitoitte booliin? näyttää nimittäin hyvältä ja pitäisi omiin tupareihin kehittää myös joku kiva booli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara :) ! Boolissa oli Lime vodkaa, viiniä, limesitrus- limsaa sekä limekiiwi- mehua :--D Ja limeä mansikoita sekä mehujäitä. Ne tosin sulivat pian todella ruman näköisiksi tuonne sekaan heh...

   Delete
 3. Anonymous22/8/16 17:01

  Mistä toi sun ihana kaulakoru? :) ja booliohjetta myös kaipailisin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaulakoru on h&m:ltä :) Boolista löytyi lime vodkaa, viiniä, limesitrus- limsaa ja limekiiwi- mehua! Myös mansikoita, limeä ja mehujäät heitettiin sekaan, mutta mehujäät sulivat tuonne aika ruman näköisesti.. :D

   Delete
 4. Anonymous22/8/16 20:52

  Vitsit kämppä näyttää ihanalta kuvissa! Meillä myös muutto edessä ja saadaan vihdoin myös lasitettu parveke, joten kiinnostaisi mikä viritelmä teillä on parvekkeella? Onko toi sohva ihan sellaisenaan jostain?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa! Lasitettu partsi on kyllä ollut ihan mun lemppari :) Meillä on partsilla aika paljon kaikkea, kun se on jostain syystä aivan pirun iso... :D Tuun asuntopostauksessa esittelemään tarkemmin, mutta tuo mikä kuvassa näkyy on itse tehty, eurolavat maalattu patjat hommattu ja kangas siihen päälle ja tyynyt yms :) Eli ei ole sellaisenaan hommattu!

   Delete
 5. Anonymous22/8/16 23:03

  Jee kiitos booliohjeesta! :) Ja ekan anon ehdotus videosta sekä kuvista kuulostaa tosi hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä! :) Jes, painan tämän mieleen!

   Delete
 6. Anonymous23/8/16 10:44

  Hei mistä noi pinkin muovimukit on? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on ihan K Citymarketista!! :)

   Delete
 7. Anonymous23/8/16 11:51

  Videona ois kiva kämpän esittely :) Näyttää hienolta! Oliko kämppä ihan uusi kun muutitte? Paljonko maksatte vuokraa? Meneekö yli 700e?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! Tykkään ja viihdyn täällä kyllä itsekkin kovasti :) Ja joo kyllä, valmistui tuossa kesällä juuri. Asuttiin ennen opiskelija-asunnossa joten oletettavasti tällein uuteen yksityisen kämppään muuttaessa vuokra nousi, mutta täällä päin asustellessa vuokra on yllättävän "vähän" verrattuna jossain muussa kaupungissa asumiseen.. Tai siiis, jos tämä kämppä sijaitsisi Jyväskylässä, maksais tän vuokra varmaan tuplat. Ja en viitsi tarkkaa summaa sanoa, mutta aika oikeilla suunnilla oot :)

   Delete
 8. Anonymous24/8/16 22:15

  Vau!:) paljonko teillä on neliöitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. meillä on 56neliöö muistaakseni :d hyvä kun en itse edes muista Xd liian monessa kämpässä tullu asuttua jo vuoden sisälle.. hheh

   Delete
 9. Anonymous26/8/16 13:46

  Boolista vielä kysymys... Maistuiko mehujäät ihan hyviltä seassa vaikka sulivatkin nopeasti :D?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei niitä oikein sieltä erottanut/maistanut enää omasta mielestäni :D

   Delete