Tuesday, 16 August 2016

RANDOMS

Mun kameran muistikortti ammottaa tyhjyyttään, ei tarkoituksella mutta tarkoituksella kuitenkin. Mun viime päiviin ei oo sisältynyt hirveästi muuta kuin pari reissua kaupungilla, uusien sisustusjuttujen hankkimista, parvekkeen laittoa, kahvittelutreffejä sekä valmentamista.. Vaikka tuo paljolta kuulostaakin, on kuvien räpsiminen jäänyt tämän kaiken ohella aika vähäiseksi. Tällä hetkellä täällä kotona vallitsee pieni "kaaos" kun on niin paljon pieniä hankittavia juttuja ja koko kämpän laittamista. Varsinkin kun tulevana viikonloppuna on edessä tuparit numero 1.. Siispä tämän postauksen kuvituksena toimii kesän randomit otokset! Kesä on sisältänyt paljon pieniä kivoja juttuja, mutta silti ollut varsin tyhjä ja tylsä. Jokainen kesä on erilainen, se on just sitä mitä siitä itse tekee ja seuraavasta kesästä saa kyllä helposti tehtyä tätä kesää paremman! Mutta hei, vielä on tämä kuukausi aikaa tehdä kesäisiä juttuja ;)

35967111428

Tässä pienen hässäkän keskellä pysähdyinkin ajattelemaan blogia ja blogin sisältöä. Tää kaipaa ehkä pientä vivahdetta teiltä lukijoilta!! Haluaisinkin kysellä minkälaisia postaustoiveita teillä olisi? Jotain postaussarjan aloittamista, erilaisia videoita? Tutoriaaleja, suosikkeja..? Heittäkää kommenttiboksiin ehdotuksia niin ruksaan niitä ylös! Just nyt kaiken tän tekemisen ja tekemättömyyden keskellä pää lyö vähän tyhjää tämän suhteen, joten heitän palloa vähän teille käsin ;)


5 comments:

 1. Heipsan! Sulla on aivan ihana blogi, kera laadukkaiden kuvien. Haluisinkin kysyä, että millä kameralla kuvailet? Ja hei, teeppä vaikka postaus kesän 2016 kohokohdista ;)

  http://opeopiskelijaraumalla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuvaan 5d mark kakkosella :) !

   Delete
 2. Tykkään aina videopostauksista :) joku kuukauden suosikit tai sellainen in and out sarja kuten Saijalla olis myös kiva!

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/8/16 10:55

  Esim jotkut sarja- tai leffasuositukset ois kivoja

  ReplyDelete
 4. Anonymous17/8/16 14:22

  sisustuspostaukset ois kivoja! sit sellanen postaussarja, jossa näkyis vanhoja asuja ois myös kiva :) esim sillee et aina joka kuukausi näyttäisit sen kuukauden asua ja sit samalta kuukaudelta vuosia vanhoja asuja.

  ReplyDelete