Monday, 1 August 2016

PALUU "ARKEEN"

4

Heinäkuu meni hujauksessa ja nyt ollaan kuukauden päässä koulunpenkille palaamisessa. Arkeen tulee tavallaan palattua silti jo nyt, kun muutto on ohi ja viikot tulee vietettyä täällä Seinäjoella. Muutto meni todella hyvin ja tästä on muodostunut jo nyt kodin tuntuinen paikka. Vielä sisustusta fiilaamaan ja muutamien juttujen hankintaa ja kaikki on "valmista". Tuutte näkemään tätä kämppää siis varmasti lähi kuukausina.. Huomenna myös jatkuu valmennuspuuhat ja siitä oon tosi innoissani! Reilun kuukauden tauko cheerleadingistä on ollut melkein jo liikaa ja mielelläni otan valmennuksen jälleen osaksi arkeani.

Tänään viikko on aloitettu rennosti valkkupalaverin merkeissä parvekkeella herkutellen! Vilma pyörähti myös kylässä ja käytiin muutamat kuvat nappaamassa ja löydettiin kuin löydettiin keskustasta punainen seinä!! Hahaa, nyt mulla alkaa tulla joku juttu näihin värikkäisiin seiniin..

5326711

Huomenna ajattelin myös palata arkeen ja tietynlaiseen rytmiin siinäkin mielessä, että otan itseäni niskasta kiinni treenaamisen suhteen. Salille on nyt niin lyhkäinen matka, että pakkohan sinne on alkaa raahautua useammin. Kesä ei oo millään lailla ollut lempiaikaa treenaamiselle, mutta nyt kun kesäkin pikkuhiljaa muuttuu syksyyn, voisi senkin puolen laittaa kuntoon. Seuraavaksi siis viikon treenejä suunnittelemaan.. Mukavaa alkanutta viikkoa toverit!! :*

4 comments:

 1. Ootte kyllä niin upeita!

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/8/16 21:18

  Hei! Muistelin, että sulla on sellaset zero point säärystimet. Ni aattelin kysyä että onko auttanu esim. penikkakipuihin? Suositteletko? Olis kiva jos vastaisit mahdollisimman nopeesti. Ps. Sun blogi on ihan super kiva ja oot niin kaunis

  ReplyDelete
  Replies
  1. moikka:) Kyllä löytyy kyseiset säärystimet, tosin niitä en oo nyt pitkään aikaan käyttänyt. Suosittelen kyllä jokatapauksessa niitä, mutta en osaa omasta kokemuksesta sanoa mitään liittyen noihin penikkakipuihin. Oon kyllä kuullut paljon, että juuri siihen auttavat, eli kannattaa ihmeessä kokeilla :) ! Harmi etten tämän enempää osaa sua auttaa, mutta googleta vielä niin eiköhän jonkunlainen vastaus löydy ! Kiitos paljon sulle :) !

   Delete