Friday, 26 August 2016

MINÄ SYDÄN SYKSY

Vaikka kerroin ennen kesää että rakastan kesäpukeutumista ja onnistun siinä ehkä parhaiten, on syksy ehdottomasti selvä kakkonen tässä!! Rakastan syksyä monessakin mielessä, mutta sen rentous pukeutumisen suhteen on mun mieleen. Toki jokainen pukeutuu miten haluaa, mutta mulle syksy on isoja neuleita, hattuja, rentoja yksinkertaisia lookkeja, sotkuisia kampauksia ja paljon muuta. Ehkä sellaista vähän rennompaa otettta pukeutumiseen näin yleisesti? Tein jo kesällä vähän syksyvaatteita fiilistelevän postauksen, mutta nyt tuli jälleen uusi inspis joten pistetään tämä setti teillekkin jakoon!!

111113333

Mulle tämä syksy on merkki;
yksinkertaisista pehmeistä neuleista, vaaleista sävyistä yhdistettynä mustaan, puhtaista uusista tai vanhoista tennareista, t-paita-mekko trendistä, hatuista, täydellisistä nilkkureista, yksinkertaisista kokonaisuuksista, isosta värikkäästä laukusta, sporttisesta tyylistä, pienistä koruista, yli isoista takeista, leveistä lahkeista, farkusta ja uusista väreistä..

222233333

Tykkäättekö te syksypukeutumisesta ja löytyykö näistä kollaaseista kenties jotain mitä voisitte kotiuttaa itsellenne ;) ?

1 comment:

  1. Oi syksyllä tekee aina mieli ostaa läjäpäin uusia vaatteita kun alkaa koulut ja kaikkea. Ja etenkin varmaan siksi kun keväällä ostetut kesävaatteet on jääneet jälleen niin vähälle käytölle viileiden säiden ja sateen takia :( toisiksi vikan kollaasin vas. yläkulman valkoinen neule näyttää niin hyvältä, että sen kotiuttaisin vaikka heti :D

    ReplyDelete