Wednesday, 17 August 2016

BOYFRIENDS SWEATER

Mukavaa keskiviikkoa! Eilen oli aika extempore- päivä, kun päätettiin aamulla ottaa nokka kohti Tamperetta ja Ikeaa. Meillä on lähes kaikki täällä uudessa kämpässä valmista ja tämän eilisen reissun myötä voisi melkein sanoa, että hyvältä näyttää! Vielä pitää kiinnitellä tauluja seinille ja muuta pientä, mutta etteköhän pian tekin pääse vähän tätä meidän kotia näkemään ;)

Otsikko hämää, sillä kyseessä on kuin onkin ihan mun oma maaailman pehmoisin paita! H&M:llä miesten puolella pyöriessämme päätin napata itselleni tälläisen kotipaidan matkaan ja lopulta se päätyi päälle eiliselle reissulle.. Mun tyyli vaihtelee tosi paljon fiiliksen mukaan ja eilinen asu oli yksi niistä asuista, kun päälle kiskotaan mahdollisimman rento, mutta edes jonkun näköinen look :-D Ei ehkä mikään tyylikkäin kokonaisuus, mutta tässä asussa oli erittäin mukava kierrellä Ikeassa, sekä matkustaa autossa..

1aa7a84

Nyt pistän siivousmusiikit soimaan ja alan siivota kämpän viikonloppua varten valmiiksi! Oikein mukavaa keskiviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle :*

4 comments:

 1. Anonymous18/8/16 23:23

  Ei sen suuremmin oo tarkotus puuttua teidän parisuhteeseen, mutta miks lane on tinderissä ja näyttää antavan likejäkin, jos kerta asutte yhdessä jne? Asia ei mulle tosiaan millään tasolla kuulu, mut tuli pieni mindfuck olo näin sun blogin pitkäaikaisena lukijana:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no nyt oot kyl erehtynyt tai puhut parin kuun takaisesta kokeilusta ku kaikki kokeiltii illan aikana tinderiä kavereiden kanssa :D lane mukaanlukien..

   Delete
 2. Anonymous21/8/16 18:19

  Ihana asu! :) Hei näin mystoryssa teijän tupareiden boolin, mikä näytti tosi hyvältä! Jos teet postauksen tupareista, niin ois kiva saada boolin ohje blogiin jos vaan mahdollista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) ! Tupari-postauksen kommenteista löytyy booliohje ;)

   Delete