Saturday, 2 July 2016

VALMIINA UUTEEN KÄMPPÄÄN

ikea

Kuten jo aikasemmin mainitsin, meillä on pian edessä muutto. Tää muutto on jo kolmas tän vuoden sisään, mutta onneksi ( ja toivottavasti ) viimeinen moneen vuoteen.. Kuukauden päästä ollaan jo uudessa osoitteessa, meidän uudessa asunnossa. Käytiin tänään hankkimassa Ikeasta kaikki tarvittava, jotta ollaan sitten muuton tullessa valmiita ja kaikki on hankittuna. Enää puuttuu muutama juttu parvekkeelle ja muita pienempiä asioita, mutta muuten kaikki on valmista!! En malta odottaa että pääsen vihdoin asettumaan oikeasti paikoilleen. Tästä kämpästä myös tuutte varmasti näkemään enemmän myös blogin puolella, kuin näistä kahdesta edellisestä..

No mutta se siitä kämpästä, josta tuun varmaan höpöttämään vielä ties kuinka monet kerrat.. oon vaan niin innoissani!!! Kuopiossa vierähti siis melkein tämä koko lauantai ja parissa kaupassakin käytiin Matkuksen puolella pyörähtämässä. Nyt istun Ikean kassit ympäröimänä ja mietin, josko sitä sais vielä tänään jotain aikaiseksi?

ikea-1ikea5ikea3-1ikea2ikea4

Mulla on ihan super motivaatio tällä hetkellä blogin suhteen, mutta välillä tuntuu että sisältö junnaa paikoillaan.. Voi olla että oon liian itsekriittinen, mutta toisaalta välillä on ehkä vähän hyvä ollakkin! Haluaisin nyt enivei kuulla teiltä, onko teillä jotain postaustoiveita?? Oon niin ready kaikkeen mitä ehdotatte joten antakaa kuulua :-)?

7 comments:

 1. Anonymous3/7/16 17:38

  Videota! Fiiliksiä muutosta ja koulusta eli ihan vaan höpöttelyvideoo? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitsa ! Höpöttelyvideo vois olla hyvä pitkästä aikaa :)

   Delete
 2. Anonymous4/7/16 01:34

  Videoita ehdottomasti! Yks iso toive ois semmonen viikon my day, mitä on näkyny joissain blogeissa. Ei siis haittais, vaikka video kestäis kauankin! Ihana blogi ja hyvälaatusia kuvia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. videoita kyllä ehdottomasti haluankin tehdä :) Kiitos!! Tuo my week- video olis kyllä älyttömän hauska toteuttaa, mutta sen ajankohta täytyisi kyllä olla vähän syksymällä, kun viikot ja päivät on vähän enemmän tapahtumarikaampia :D Mutta hei pistetään korvan taakse ;)

   Delete
 3. Anonymous6/7/16 11:12

  jotain hauskoja ruokapostauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. näitä kyllä itsekin haluaisin tehdä!! Pitänee rohkaistua tekemään, oon nimittäin suht "huono" kokki vielä :Ddd

   Delete
 4. Anonymous9/7/16 22:54

  Joku tulevaisuuden haaveet postaus ois kiva! Ja sit vaikka joku sun oudot tavat tai tottumukset :D

  ReplyDelete