Wednesday, 6 July 2016

THE INCREDIBLE FACE MASK !?

Yhteistyössä MAYBEAUTY

Tänään olis vuorossa hieman ihonhoitojuttuja, tarkemmin ottaen tarkastellaan ympäri maailman aika suosittua kasvonaamiota. Kyseessä on The Incredible Face Mask - kasvonaamio, joka toimii niin puhdistavana naamiona kuin kirkkaan ja freesin naaman saamisessa. Kasvonaamio muun muassa ehkäisee aknea, poistaa ylimääräistä rasvaa ja mustapäitä iholta, pesee pois kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia, sekä antaa lopputuloksena kirkkaan ja raikkaan ihon. 

Itse heti kiinnitin huomion kohtaan mustapäät, jotka ovat varmasti monen muunkin kuin vain minun ongelma. Mun iho ei oo kuiva, eikä myöskään rasvoitu helposti, mutta lähdin innolla testaamaan tätä naamiota, josko se toimisi minulla mustapäiden ja epäpuhtauksien poistajana. 


Lähdetään siis kattomaan kuinka naamiota käytetään ja kuinka se mulla toimi!
naamiotnaamio

Tuote tulee 10ML - paketeissa, joka riittää koko naamalle ja levityssiveltimen avulla naamion levittäminen kasvoille on super helppoa.

ennenlevitysta

Mulla lähtökohtana oli erityisesti nenän alueella ja leuan alueella olevat mustapäät ja epäpuhtaudet, joita lähdin naamion avulla poistamaan. Tämä kuva siis ennen naamion levitystä.

naamiojalevitintuotteensisalto

Sisältö on tosiaan ihan mustaa ja aika tahmeaa, mutta sen levitys on todella helppoa eikä tän avulla tuu edes sotkua vaikka aluksi niin jopa luulin. Helpottaa myös suuresti, jos tuotteen sisällön laittaa esimerkiksi johonkin pieneen kulhoon ja alkaa sitten levittämään.

naamionaamassa2

Kasvonaamion levityksessä meni ihan vain pari minuuttia ja ensi kerralla sekin aika varmasti puolittuu! Naamio levittyi iholle helposti ja vanupuikolla sai helposti pyyhittyä naamiota pois alueilta johon sitä vahingossa meni. Kulmakarvoja ja hiusrajaa kannattaakin varoa levittäessä.

naamionaamassa

Naamio annetaan olla kasvoilla n. 30-45 minuuttia, riippuen kuinka nopeasti se kuivuu. Itse pidin hieman yli puoli tuntia, jotta naamio oli varmasti kokonaan kuivunut. Naamio kiristyy kivasti iholle, mikä on mun mielestä yllättävän kiva tunne :-D!

revittynaamio

Kun naamio on ollut riittävän ajan, poistetaan se kasvoilta. Tää vaihe jännitti mua aika paljon, sillä mun kasvojen iho on aika herkkä. Naamio kiinnittyy ihoon ihan reippaasti, joten naamio tulee rauhassa repiä pois kasvoilta. Helposti tuo kuitenkin lähti ja loputkin rippeet sai pestyä ihan vedellä pois. Naamio irtoaa myös melkein kokonaisena kasvoilta ja siitä näkeekin lopputuloksen sitten kivasti!


Kuinka naamio sitten toimi? Yllä, sekä alla olevasta kuvasta näkee ehkä vähän heikosti, mutta kyllähän tuo toimi! Eniten huomasin epäpuhtauksien irronneen nenän seudulta ja ehkä enempi olisin toivonut leuan alueelta. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, kuinka yhden käyttökerran jälkeen oli havaittavissa epäpuhtauksien ja mustapäiden poistuneen. Kaikkihan ei tietenkään lähteneet, mutta yllättävän hyvin! Koko kasvoille jäi naamion jälkeen pehmeä, sileä ja raikas tunne.

lopputulos
Kuva jälkeen.

Mä odotin tältä tuotteelta aika paljon, enkä onneksi joutunut paljoa myöskään pettymään. Tuote lupasi muun muassa epäpuhtauksien ja kuolleen ihosolukon poistoa ja siinä se kyllä omalla kohdallani toimi ihan hyvin.  Käytänkö jatkossa? Ehdottomasti kyllä, mutta uskon että jatkossa levitän tuotteen vain t- alueelle, vaikka aika hupaisalta se näyttää koko kasvoille levitettynä hah!!
Uskon että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy tyyppejä, joita alkoi kiinnostamaan tää tuote?! Voin kyllä lämmöllä suositella ainakin testaamaan, josko tää toimis sullakin. Useamman käyttökerran jälkeen tulos on varmasti vielä parempi, ja sitä jäänkin seuraamaan tän tuotteen kohdalla.Mulla on ilo antaakin teille 30% alennus ostoksistanne MayBeautylla koodilla jattamask! Tästä linkistä > maybeauty.fi/jattamask pääsette suoraan ostamaan kasvonaamiota ja saatte automaattisesti ostoksistanne 30% alennuksen!

2 comments:

 1. tätä haluu kokeilla! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen!!! mulle tästä oli ainakin apua, aijon ehdottomasti kokeilla jatkossakin :) Siitä vaan alekoodi hyödyntämään ;)

   Delete