Wednesday, 27 July 2016

RED WALL

Porvoon vanhaa kaupunkia kierretty, söpöjä taloja ja putiikkeja kuvattu, sekä ihanan räikeän punaisen seinän edessä nopeat asukuvat räpsitty. Kuuma pitkä päivä ulkona, jokiristeilyä, taivaallisia ranskalaisia, sekä viimeinen yö Porvoossa ja huomenna kohti kotia..

Tän päivän asu ei ollut lainkaan ajateltu, vaan lähinnä päälle nopeasti kiskaistu. Laukun olisin vaihtanut, mutta muuten kokonaisuus oli ihanan kesäinen. Rakastuin uudelleen nuden sävyyn ja tuo paita on kyllä uusi lemppari. Niin simppeli ja kaikkeen sopiva! Hame on vuodelta peruna ja hyvä että vetoketjukaan menee enää takaa kiinni.. Kesällä kuitenkin puettava jotain värikästä ja kyseinen hamonen oli melkein ainut väripilkku reissulaukussani. Huomion kuvissa vie silti tuo seinä ja antaa sen ollakkin niin. Porvoon vanhassa kaupungissa saisi kuvattua vuoden ympäri ihania asukuvia, sillä värikkäitä taloja ja seiniä riittäisi varmaan jokaiselle asulle ja päivälle.

69375
toppi - nelly,  hame - bikbok,  aurinkolasit - gina tricot,  laukku - kirppis (tommy hilfiger),  kello - dw

Mitä tykkäätte vähän erilaisella taustalla kuvatuista asukuvista? :) 

8 comments:

 1. Anonymous28/7/16 00:41

  Ihan superkiva asu! En kyllä vaihtais laukkuakaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) ! Kyllähän tuo laukku tohon käypi, olisin ehkä tosin valinnut tähän asuun sinisen laukun mätsäämään hameen kanssa! Mutta kiva kuulla että toimii näinkin :)

   Delete
 2. Vaikka punainen seinä onkin aika hallitseva, niin nää kuvat on kyllä silti tosi kivoja! Nimenomaan vähän erilaisia ja vaihtelu virkistää aina :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Pinja!! Mäkin tykkään näistä kuvista kun nään on erilaisia, juuri tuon punaisen seinän takia.. :))

   Delete
 3. tosi kivoja kuvia :) Ei oo yhtään liian raju toi punainen seinä :) Mäkin oon ihan rakastunut nuden sävyyn tässä kesän mittaan! vaikka kesällä just tosiaan pitäis käyttää värejä :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän kiitän!! :) Nude on ihana!! Sopii varmasti myös syksyyn hyvin !! Ja totta, värejä pitäisi käyttää nyt vielä kun aurinkoa ja kesäistä fiilistä riittää, onneks tuo hame oli aika kiva väripilkku ;)

   Delete
 4. Anonymous28/7/16 15:52

  Ihania kuvia !!

  ReplyDelete