Sunday, 24 July 2016

KUULUMISIA

Heipodei sunnuntaihin! En oo pitkään aikaan ihan vaan höpötellyt, tai no jonkun mielestä ehkä kaikki blogitekstit on vaan sitä jaarittelua ja diipadaapaa. Nyt ajattelin kuitenkin vähän kertoa viime aikaisia kuulumisia ja mitä tulevat pari viikkoa pitävät sisällään.

Tänä kesänä oon ollut älyttömän tylsistynyt. Ihan näin suoraan sanottuna! Tähän on monta syytä, mutta suurin syy on ollut ehkä se, että viime kesä oli niin tekemistä täynnä, että tätä kesää vertaa väkisinkin siihen. Mun kesään ei oo kuulunut juuri mitään kummoista, joten kesän alkua 2016 tullaan tuskin muistelemaan mitenkään erityisemmin. Sen sijaan seuraaviin pariin viikkoon ja oikeastaan koko elokuuhun sisältyy niin kivoja juttuja, että niitä sitten voi muistella koko kesän puolesta. Oon niin ilonen, että nyt tulee paljon tekemisen täyteisiä päiviä ja asioita joita odottaa!!

aaa

Mitäs kaikkea kivaa sitten on luvassa! Tää viikonloppu ollaan Lanen kanssa pakattu täällä Seinäjoella muuttoa varten, mikä on ollut yllättävän kivaa puuhaa koska muutto on niin positiivinen asia!! Huomenna otan suunnan kohti Helsinkiä, minne mennään perheen kanssa viettämään aikaa. Puolen viikon paikkeilla olisi suuntana Porvoo, jossa en ole itse tietääkseni koskaan käynyt ja Porvoon kautta tullaan sitten torstaina takaisin kotikotiin. Perjantaina käyn laittamassa pitkästä aikaa taas räpsyt kuntoon ja suoraan sieltä suuntaan tuhatta ja sataa kohti Seinäjokea, noutamaan meidän tulevan asunnon avaimia. Odotan perjantaita kun kuuta nousevaa, kun pääsee oikeasti avaamaan omilla avaimilla oven, jonka takana on ihanuus koti. Seuraava viikonloppu menee siis muuttaessa ja Seinäjoelle jälleen paikoilleen asettuessa.

Elokuu starttaa jo viikon päästä ja sekin pitää sisällään paljon kaikkea kivaa. Valmennus alkaa ja päästään taas vauhtiin Emeraldsien kanssa. Suuntana on myös Weekend Festivaalit, joista oon super innoissani!! Luvassa on rippijuhlien juhlimista, avoimia treenejä ja joukkueen täydennystä (jos kiinnostaa tsekkaa Emeraldsien ig), sekä tupareiden numero 1 järjestämistä! Niin ja jossain tuossa alku elokuussahan sitä tulee vanhennettua taas vuodella, melkein unohtui tämäkin :-D
Tekemistä siis riittää, mutta mua se ei lainkaan haittaa. Oon koko kesän keränny "voimia" tätä tulevaa varten ja energiaa on melkeen liikaa!! Nyt eniten mielessä on tuo tuleva muutto, josta oon vaan niin helkutin innoissani.

Mä oon vähän lomafiiliksissä nyt tulevasta alkuviikosta, joten voipi olla että blogin puolella oon ainakin muutaman päivän hissukseen. Aion kuvata tulevalta viikolta videomateriaalia blogiin, joten senkin vuoksi ehkä jätän suuremmat informaatiot Helsingin ja Porvoon suunnalta videota varten. Palailen siis heti kun kameraan on tallentunut muutakin kuin videomateriaalia ja heti kun tältä lomailulta kerkeän ;D Oikein mukavaa alkavaa heinäkuun viimeistä viikkoa!!!

No comments:

Post a Comment