Monday, 25 July 2016

HELSINKI

Hahah, hienosti alkoi tämä muutaman päivän hiljaisuus kun palaan tänne jo kuvapläjäyksen kanssa tänään! Noh, eikai se ole niin justiin mitä internetissä sanoo.. kröhöm.

1335247

Yllättääkö ketään tämä burgerivalinta? Seuraava ruoka tulee kyllä ehdottomasti olemaan jotain muuta.. Iskä tilas tänään jotain super namin näköistä, josta materiaalia sitten videossa viikon päätteeksi. Voisin ehkä lähteä testaamaan jotain sellaista tai edes jotain uutta.. Oon vaan niin burgerifani kun olla ja voi. Suositelkaa mulle jotain maistamisen arvoista!!!

981112

Maanantai on vierähtäny oikein mukavissa merkeissä täällä Helsingissä! Ollaan syöty hyvin, kävelty paljon, käyty kaupoilla hankkimassa tarpeelliset jutut syksyä varten, löysin maailman söpöimmän penaalin ja vihdoin muistikortinlukijankin.. (nykyiseen runkoon menee niin helkutin iso kortti, ettei se mene mihinkään koneen koloon). Äsken ihailtiin myös auringonlaskua tässä hotellimme viereisessä rannassa. Tällä kertaa ei majoituta aivan ytimessä, mikä on kyllä omalla tavalla paljon rentouttavampaa! Kätsysti ratikalla tästä pääsee kyllä keskustaan ja muualle..
Huomenna on suunnitelmissa jotain, en edes tarkalleen tiedä mitä.. sekä suunnataan Porvooseen muutamaksi yöksi. Videoita on kertynyt jo ihan kivasti joten hyökkään varmasti jo nyt niiden kimppuun. Oon niin innoissani tästä tulevasta videosta!! Kaikkein eniten nyt mielessä pyörii kuitenkin huominen hotellin aamupala, sitä mä odotan ja eniten.

Jos kiinnostaa reaaliajassa seurailla mun lomailua sekä muutenkin mitä meiksi aina duunaa, niin snäpin puolelta löytyy milloin mitäkin materiaalia > @jattainourmind
Nyt sanon hyvät yöt ja heihei!


4 comments:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja voi mitkä pöksyt, niin mageet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!! Mäkin tykkään noista ihan superisti :))

   Delete
 2. Anonymous26/7/16 23:26

  Ihan mielettömän ihania kuvia, susta on kuoritunut hirmu hyvä kuvaaja tässä ajan mittaan! :) blogiasi on nykyään niin hirmu ilo seurata, keep up the good work

  ReplyDelete
  Replies
  1. vau! kiitos ihana !! uus runko kyllä anto lisämotivaatiota ja ihana kuulla että se näkyy :) kiitän!!

   Delete