Tuesday, 7 June 2016

TOUKOKUU

Toukokuu on pitänyt sisällään ihan hirveesti kaikkea kivaa ja erilaista, ja varmasti takana onkin yksi kesän kiireisimmistä kuukausista. Kurkataan nyt siis puhelimen kuviin jotka on toukokuun puolella räpsitty. (paitsi löytyy viime viikonlopultakin muutamat kuvat heh..)

1

Toukokuun alussa pyörähdettiin Lanen kanssa Vaasassa! Käytiin syömässä Rossossa ja kuhan ihasteltiin kaupunkia.
Toukokuun aikana söin myös erityisen paljon kanasalaattia ja samalla kaavalla on menty itseasiassa eilen ja tänäänkin :-D
Joukkueelle saapui myös kauden joukkuepaidat jotka on niin kivan pirteen väriset että huhhu!!

2

Toukokuu oli myös siinä mielessä yks odotetuimmista kuukausista, sillä suunnattiin tyttöjen kanssa Hanialle. Viikko meni auringon alla ihanassa paikassa ihan silmänräpäyksessä ja jälleen oon monen ihanan muiston verran rikkaampi.

3

Hanialta postauksia on vielä luvassa ja videota yritinkin tässä jo julkaista, mutta jälleen youtube heittäytyi yhteistyökyvyttömäksi. Pitänee saada asia kuntoon mahdollisimman pian!

4

Jos joku ruoka oli taivaallista reissussa, oli ne nuo ihanat hotellin jälkiruoat!!
Tämä seuraava kuva onkin yks mun lemppari reissulta.
Reissun jälkeen oli kuitenkin kiva palata Emeraldsien luo ja viikonloppuna onkin suunta Powerparkkiin kesän kisoihin!
Valkkujen kanssa otettiin viime viikolla nokka kohti rilloa ja käytiin syömässä niin taivaallista ruokaa, että vesi nousee kielelle tuota kuvaa katsoessa..

5

Essin kanssa tehtiin kotitekoisia hamppareita yks päivä!!
Kesän lempparimekko.
Juurikasvu värjätty vihdoin..

6

Lauantai oli ihana päivä. Moni kaveri valmistui ja päivän aikana tulikin käytyä 5 eri juhlissa.. Herkkuja, kakkua, naurua, iloa.. Että mä tykkään mun ystävistä <3
Kameraan tallentui myös monen monta kuvaa, joten niitä luvassa myöhemmin.

7

Asukriisi iski edellisenä iltana, mutta gina tricolta löytyi onneksi tämä ihana todella rentoa kangasta oleva jumpsuitti. Jumpsuitin kanssa asun teki skopunktenin luotto korkokengät, sekä glitterin laukku.

Isot onnittelut myös sinne ruudun toiselle puolelle kaikille valmistuneille! Ja oikein ihanaa alkanutta kesäkuuta kaikille :-)


2 comments:

  1. Toi jumpsuit sopii kyllä tosi hyvin sulle <3 Onko sun joukkueella tavotteita kisoissa? Ois kiva kuulla niistä jotain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos !! Mäkin tykkään :) Ja joukkueella on tavoitteena puhdas vähennyksetön ohjelma :)!

      Delete