Sunday, 26 June 2016

S

Heipodei ja hyvää Juhannusta! Mun viikonloppu meni oikein kivoissa merkeissä ja keskikesän juhla on nyt juhlittu. Oltiin kaveriporukan kesken ystävämme luona nauttimassa aivan mahtavasta säästä, herkutellen ja juhlien. Nyt on kutakuinkin sellainen olo, että herkut ja muut hetkeksi sikseen ja ulkoilemaan. Ensi viikolle ottanenkin jonkun tavoitteen tehdä edes pari treeniä taivasalla.

Mutta nyt kuitenkin näihin muutamaan kuvaseen! Tällä kertaa ei omaa pärstää, vaan pari otosta ihanasta Sofiasta. Tein aivan huipun löydön kamerakirppikseltä ja oonkin nyt uuden rungon omistaja! En oo hirveästi kerennyt kameraan perehtyä enkä asetuksia läpi plärättyä, mutta silti näinkin kaunista jälkeä sai aikaan itselle "vieraalla" rungolla. Mun silmään kuvat on heti paljon sharpimpia ja näissä on sitä jotain. Vaikka objektiivi on kaiken a ja o, kyllä rungollakin on tehtävänsä. Ja thank god nyt on video- ominaisuus, joten varokaapa vaan mitä videopommitusta on tulossa! (vitsi vitsi...)
Canonin 5D Mark II - varmaan viiden kilon köntti vaatii pientä perehtymistä, mutta kyllä saa nyt huokaista helpotuksesta kun tietää että on toimivat vehkeet käytössä.

tiiliseina2tiiliseina3tiiliseina

Jouduin lataamaan nämä kuvat normaalista poikkeavalla tavalla, sillä flickr ei jostain syystä toimi?..
joten en tiedä kärsikö laatu nämä tähän bloggeriin ladatessa, mutta mun silmään nää näyttää PALJON paremmalta kun aikaisemmin. Mutta kertokaa ihmeessä te, huomaatteko mitään eroa ja mitä tykkäätte kuvista :)? 

Nyt youtuben pariin tutkailemaan ja opiskelemaan lisää Markosta. Rakas lapsi on nimetty..

6 comments:

 1. Joo mullakaan ei toimi :--( Tosi ärsyttävää... Mitä kautta sit latasit, ihan bloggerinkö? Nää näyttää kyl mun silmissä nimittäin ihan hyvänlaatusilta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikä.. mikähän siinä on :/ joo latasin ihan bloggerin kautta :o tällä on tapana huonontaa laatua, mutta toivottavasti ei nyt paljoa.. munkin silmään nää näyttää ihan hyviltä :)

   Delete
 2. Hei ala treenaan raw-kuvien muokkaamista (esim lightroomin tarttee varmaanki siihen hommaan), et saa jpg-kuvissa mitään irti täyskennon kapasiteetista!! Laatu paranee ja muutenki saat tehtyy niille kuville vaikka ja mitä

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon itseasiassa jo aloittanutkin :) vielä vaatii just opettelua ja treeniä mut eiköhän tässä olla menossa kohti parempaa laatua :)!!

   Delete
 3. Vitsit miten hienoja kuvia!! Tosi hyvännäkösiä :-) Mikä objektiivi sulla on käytössä? Ja hei tohon flickriin, en tiedä onko sulla (ja ylemmällä Janicalla) siis sama ongelma kun mulla oli ettei löytynyt enää sitä kohtaa mistä sai kopioitua sen linkin? Jos on sama niin siitä Embed kohasta täytyy klikata se raksi niin saa sen linkin auki :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon!! Objektiivina toimi Canonin 50mm 1.4 :) Ja ei tuota ongelmaa ollut tällä kertaa , tosin tuotakin oon kohdannut! Nyt mulla vaan tökki latautuminen, ei ladannut yhden yhtäkään kuvaa vaan väitti että epäonnistui kokoajan :( nyt sain sen toimimaan mutta kohta taas varmaan tilttaa.. arghhhh, oiskohan mitään muuta yhtä "hyvää" flickrilin tapasta olemassa :o

   Delete