Monday, 20 June 2016

MISSÄ OLLAAN SYKSYLLÄ?

Muistatteko vielä kun kerroin blogissa, että haettiin siirtoa Jyväskylän ammattikorkeakouluun, liiketalouden linjalle? Tieto siirron tuloksista on tullut jo monta viikkoa sitten ja kuinka meille kävikään..

1114

Molemmat tullaan jäämään Seinäjoelle opiskelemaan, eli siirtoa ei tällä kertaa meille suotu. Mä tiesin että siirron saaminen on vaikeaa ja että meillä on ihan 50/50 tsäänssi se saada, joten odotin tuloksia ihan rennoin mielin. Meillä oli myös vähän se tilanne, että suuntana on Jyväskylä vain jos molemmat saadaan siirto, mikä oli vielä enemmän epätodennäköistä.. Oltiin siis alusta asti yhtä varmoja ja epävarmoja meidän mahdollisuuksien suhteen!

1112

Millä fiiliksillä sitten oon Seinäjoelle ja SeAMKiin jäämisestä? Hyvillä mielin!! Mulla oli molemmissa tapauksissa hyvät ja huonot puolet, sai siirron tai ei. Olis ollut ihana päästä Jyväskylään, kotikaupunkiin rakkaiden ihmisten luo opiskelemaan, mutta samalla olisin ollut surullinen jättäessäni Seinäjoelle asioita, joiden parissa haluan olla. Oon siis itse ainakin iloinen siitä, että jään Seinäjoelle ja pystyn jatkamaan muun muassa Emeraldsien valmentamista, sekä jäämään kivojen tyyppien luo, joihin viimeisen kouluvuoden aikana on päässyt tutustumaan.
Asiaa helpottaa myös se, että me muutetaan pois nykyisestä asunnostamme. On älyttömän mukavaa lisätä ympärille mukavuustekijöitä, jotka lisää sitten myös sitä viihtyvyyttä. Nykyinen asunto ei oo antanut suuremmin fiilistä laittaa sitä kivaksi ja viihtyisäksi, enkä ole teillekkään kämpästä juuri kuvan kuvaa jakanut, ihan syystä. Asia tulee kuitenkin muuttumaan, kun päästään muuttamaan asuntoon, jossa tullaan oikeasti viihtymään. Varsinkin, kun tiedetään asuvamme Seinäjoella vielä ainakin muutaman vuoden ajan.

Mä tulen valmistumaan SeAMKista ja tulen olemaan Seinäjokelainen vielä monen vuoden ajan. Ja tiiättekö mitä? Vaikka se aluks kauhistutti, oon ihan onnellinen siitä että tuonne mä nyt jään. Ympärillä olevat tärkeät tekijät tekee siitä helppoa ja asennoituminen tietysti. Olisin mä tottakai eniten iloinen jos olisin siirron saanut, mutta ei se maailmanloppu ole. Tällä kertaa muilla oli parempi tuuri matkassa ja meidän oli tarkoitus jäädä Seinäjoelle. Eipä tuo välimatka Jyväskyläänkään pitkä ole ;) Opiskeluaika on muutenkin aika lyhyt aika elämästä, ainakin tämä koulu on ohi jo silmänräpäyksessä. Ja tiiättekö mikä ois ollu kamalaa, oon vaivalla liimannut ja ommellut haalareihin merkkejä ja jos siirto olis napannut niin olis ollu haalareiden vaihto.. :--D hehehe.. 

11113

Halusin avata teille tän asian ihan vaan siksi, kun siitä joskus täällä teille mainitsin. Jaan muutenkin mielelläni aidosti asioita elämästäni täällä blogissa, toki yksityisyyttäni suojellen. Tässä siis yksi elämäni iso asia.

Löytyykö muuten sieltä lukijoista Seinäjokelaisia :) ?

18 comments:

 1. Anonymous20/6/16 22:22

  Ihana kuulla, että on noin positiiviset fiilikset vaikkei se siirto onnistunukkaan! Kaikella on kyllä oikeastikkin aina tarkotus :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep ja asenne ratkaisee, mitäpä tuota nyt murehtimaan kun asialle ei enää mitään mahda :) Kaikella on tarkoitus.

   Delete
 2. Anonymous20/6/16 22:36

  Täällä yks alunperin seinäjokinen. Asun tosin nykyään jo muualla :) mukava lukea sjoen meininkejä. Terkkuja sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun kiva että oot päätyny mun blogiin! Seinäjoesta tuun varmasti höpöttämään seuraavat vuodet :--D Terkkuja sullekkin sinne, minne oot muuttanut :) !

   Delete
 3. Anonymous21/6/16 01:50

  Kiva että pystyt löytää tästäkin positiivista :) mun mielestä mm. se et ootte Lanen kaa samassa kaupungissa on jo semmoinen asia mistä kantsii olla iloinem!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy yrittää..:) Ja se on kyllä totta ja siitä oon ihan älyttömän iloinen!!!

   Delete
 4. Anonymous21/6/16 07:31

  Täällä yks seinäjokelainen kans, ja opiskelen SeAMKissa myös!:) Kiva ettei sulle ollut shokki jäädä Seinäjoelle, varmasti näistä kouluvuosista tulee kivoja!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei vähänkö kiva!! Mitä alaa opiskelet :)? Ja mä uskon kanssa! AMK- elämä on kyllä kivaa!

   Delete
  2. Anonymous21/6/16 16:52

   Sosiaalialaa, että joen toisella puolella ollaan:D haaveillaan aina et päästäis mekin sinne missä te opiskelette!!:D

   Delete
  3. eikäää :D joo täytyy kyl sanoa että liiketalouden tilat on aika hulppeat o.O hassua että yhteen osaan framista on panostettu niin paljon enempi :D

   Delete
 5. Anonymous21/6/16 12:58

  kiva kuulla että sulla on positiiviset fiilikset vaikkei siirto onnistunutkaan! ja kiva että jaoit tän tiedon, kun asiasta tosiaan olit aiemmin maininnutkin!:-) ja edellistä kompaten, kannattaa olla onnellinen että saat asua ja opiskella Lanen kanssa samassa kaupungissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun oot tuota mieltä!! :) Mielelläni jaan teille tälläisiäkin asioita! JA totta, siitä oon eniten iloinen ja onnellinen kyllä :)

   Delete
 6. Ite asustelen myös Seinäjoella ja opiskelen SeAMKissa restonomiks. :) Ja näin parin vuoden täällä asumisen jälkeen voin todeta, että onhan Seinäjoki ihan kiva paikka, mutta todennäkösesti heti valmistumisen jälkeen lähden muuttoauton kera jonnekin muualle päin asustelemaan. :D Mut ihana lukee, kuinka sä löydät ne positiiviset asiat siitä, että jäätkin tänne vielä. :)

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Sonja sun blogia oonkin lueskellut! ;) Ja oon ihan samaa mieltä, en usko että Seinäjoelle jään kun koulu on ohi ..:D Itseä kiehtoo ja on aina kiehtonu suuremmat kaupungit ja kunnon kaupunkielämä, mitä ei mun mielestä Seinäjoella hirveästi oli eikä kyllä kauheasti Jyväskylässäkään.. Mutta varmasti tulee kivoissa merkeissä menemään nämä muutama vuosi vielä seinäjoella :)

   Delete
 7. Anonymous22/6/16 19:08

  Hei! Täälä myös yksi Seinäjokelainen ja oon jo monta vuotta seurannut sun blogia.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei vähänkö kiva että oot ollu lukijana jo pitkään!! Yllättävän moni Seinäjokilainen (vai onko se seinäjokelainen?xd) on löytänyt mun blogin luokse :)

   Delete
 8. Anonymous22/6/16 19:42

  Sama homma kävi täällä, hain TAMK:iin siirtoo, mut ei ollu vapaita paikkoja.. Mut eipähän tartte vaihtaa koulua, ja opetella taas kaikkii uusia juttuja uudesta koulusta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo noita siirtoja on selkeesti vähän nihkeästi jaossa.. harmi juttu :/ Mutta se just että löytää ne hyvät puolet, mulla kans yks iso hyvä puoli tuo ettei tarvitse opetella asioita uusiksi jne :D.. Tuttu koulu siis odottaa syksyllä! :)

   Delete