Friday, 17 June 2016

HEY

56423

Tuo biisi, ihan mun lemppari just nyt!! Näistä kuvista ja tuosta biisistä tuli jotenkin hirveen hyvä fiilis. Vaikka oma pärstä jälleen, niin jotenkin näiden kuvien aitous pistää hymyilyttää. Vika ilta Hanialla, ihana rento pitsimekko ja super hyvä fiilis. Oon niin onnellinen näissä kuvissa!!! Mekon tilasin jo talvella Nakd- nimisestä verkkokaupasta. Tuo on tosi kiva kesähepene, mutta alla pitää tosiaan olla esim shortsit, kuten mulla tässä asussa. Sopii siis parhaiten esim biksujen päälle rannalle! Me likee.

Viikonlopusta on tulossa tosi kiva. Tänään saan tyttöjä yökylään tänne kotikotiin ja huomenna juhlitaan yhden meidän läksiäisiä. Ystäviä ja juhlaa siis viikonloppu täynnä! Ainut huolenaihe on tuleva juhannus, mitähän ihmettä sitä tekis... Joko teillä on suunnitelmat valmiina??

2 comments:

  1. Nää kuvat on ihan tosi kivoja! Ja jotenkin toi mustavalkoisuus toimii näissä paremmin kuin hyvin, uskon että värillisenä näihin ei ois saanut ihan samaa fiilistä :) Aitous ja onnellisuus välittyy kyllä tännekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos Pinja! Jep oon samaa mieltä, mustavalkoisuus toimii näissä :) Ihana kuulla!!

      Delete