Monday, 20 June 2016

AILIN LÄKSIÄISET

Lauantaina juhlittiin ihanan Ailin läksiäisiä, sillä Aili suuntaa vuodeksi Yhdysvaltoihin au pairiksi! Muistan kun Aili kerto tästä mulle ekan kerran ja olin ihan että wau kuinka hienoa ja samalla tietysti surullinen siitä että tuun olemaan vuoden erossa yhdestä mun parhaasta kaverista. Aika on menny ihan sairaan nopeasti, ja pian tuo ihanuus onkin jo New Yorkin suunnilla viettämässä varmasti ikimuistoista vuotta. Onneks nykymaailma mahdollistaa helpot keinot pitää yhteyttä, joten ei onneksi vuotta tarvi olla kuulumisia vaihtelematta! Mulla tulee kyllä ihan super ikävä tuota tyttöä, mutta oon kyllä niin onnellinen Ailin puolesta!!
Ilta meni mukavassa porukassa iloiten, tanssien, nauraen, syöden herkkuja ja myöhään valvoen. Kuviakin tuli otettua, mikä yleensä unohtuu kun on niin mukavaa, mutta tällä kertaa muistin senkin homman ;)

psstt. Aili kirjoittelee myös blogia tulevasta vuodestaan ja sen löydätte täältä !! 
39131611212571084

Oon maininnut tänkin asian jo varmaan viimeisissä viidessä postauksessa, mutta sanotaan nyt vielä kerran. Mä oon maailman onnellisin näistä ihmisistä mun ympärillä, oon niin onnellinen..

No comments:

Post a Comment