Saturday, 28 May 2016

WATER GYM LESSON

Meidän hotellilla odotti meitä muutama positiivinen yllätys, kuten se miten paljon siellä järjestettiin päiväsaikaan eri aktiviteetteja! Ekana allaspäivänä ihmeteltiin tosi paljon, kun nuori italialainen poika alkoi huudella jotain water gym lesson- tunnista englanniksi ja kutsui ihmisiä mukaan. Kukaan ei ollut meille näistä maininnut, joten luultiin niiden olevan muunmuuassa maksullisia. Pian allas täyttyi ihmisistä ja jumppatuokio alkoi. Hieman se aluksi huvitti, kun ei ollut ennen vastaavaa vastaan tullut, mutta näytti se kuitenkin niin kivalta että lisättiin meidän viikon to do- listaan water gym lesson!

53

Tunti sisälsi vähän sitä sun tätä, mutta sanotaanko kuitenkin näin että kyllä tuntui! Vedessä on yllättävän raskasta tehdä niitä pieniäkin liikkeitä, joten tuostakin puolituntisesta sai kyllä hyvän treenin irti. Mä ainakin itse kiinnostuin vesiliikunnasta uudella tavalla ja aijonkin tulevaisuudessa erityisesti ulkomailla hyödyntää näitä, jos vain vastaan tulee. Ootteko te kokeilleet mitään vastaavaa?

417
6

Vesi altaassa oli kyllä muuten pirun kylmää.. En tiedä johtuiko siitä että oli vielä kesän alku eikä aurinko ihan ollut sitä lämmittänyt? Vähän joutui hammasta purra että uskalsi aina pulahtaa, mutta kyllä tuli reissussa uitua. Mä rakastan kaikkein eniten sitä kun tulee tukahduttavan kuuma ja pääsee pulahtamaan viileään altaaseen..
Mutta tälläistä mahtui meidän muutamaan allaspäivään! Oli kyllä positiivinen yllätys nämä aktiviteetit joihin kuului myös joogaa ja pallopelejä ja niin edelleen. Me tylsät tosin kokeiltiin vain tuota gymiä hahaha.

Videolta näettekin sitten vähän videomateriaalia water gym- tunnilta ;) Stay tuned!

2 comments:

  1. Me ollaan joskus canarialla oltu hotellissa, jossa oli jos jonkinlaista aktiviteettia. Perheen kanssa matkustettiin ja hotelli oli tosi lapsiystävällinen, joten aina aamusta alkoi saksaksi(..:D) joku lastenlaulu jonka mukaan jokainen nappula siellä joras. Arvaa vaan kun joka aamu kymmenen aikaan alkaa sama biisi soida - sitä sit kaks viikkoa siinä kuunnellessa, hah. Osas loppulomasta jo ulkoa itekin ;)
    Mutta tosiaan, siellä oli sit kans joka päivä tiettyyn aikaan vesijumppaa ja musta se kuulosti ja näytti niin hauskalta et yhtenä aamuna oli aivan pakko mennä itsekin mukaan - ilmanen kun sekin oli! Ihan huippua, vaikkei kaikkia ohjeita ymmärtänytkään niin pääasia oli et piti hauskaa :D ja hiki virtas vaikka altaassa oltiinkin...;'D

    ReplyDelete
  2. hahah eikää :D joo kyllä toiki jäi päähän aina soimaan kun se hoilotti :-D Jep, se oli kyl yllättävän raskasta ja kivaaa!! Hyvä että meni :)

    ReplyDelete