Friday, 6 May 2016

@VAASA

Tervehdys vielä toisen kerran näin perjantain puolella! Oottehan tsekannu jo aikasemman postauksen kesäkuteista ;)?  No mutta nyt tähän postaukseen. Lähdettiin tosiaan pyörähtämään Lanen kanssa Vaasassa. Tästä Seinäjoelta Vaasaan kestää noin tunnin verran, eli kyseessä ei ole mikään maailman pisin matka! Vaasassa lähdettiin ihan vain käymään, sen suurempia suunnitelmia omaamatta. Käytiin syömässä nami nami pizzaa (ollaan pizza- hulluja), kiertämässä ihan vain pari kauppaa kuten gina tricot, jota ei täältä Seinäjoelta löydy, käppäiltiin keskustassa ihan vain kelistä ja kaupungin fiiliksestä nauttien, sekä otettiin kuvia! Mukavat pari tuntia vierähti siis varsin nopeasti. Mä tykkään Vaasasta kaupunkina tosi paljon. Tai no, enhän mä sitä ole nähnyt keskustaa enempää juuri yhtään, mutta jo se avoin keskusta on mun mieleen.

3519111278210

Oltiin muuten varmaan ainoat ihmiset shortsit jalassa tuolla :---D Ulkona paahtuu ja ihmiset painaa menemään takit ja neuleet päällä. Noh okei, illalla kotia saapuessa oli vähän vilu mutta kyllä tuolla tarkeni!!

6413

Mukava rento perjantai vierähti siis muun muassa tälläisissä merkeissä. Huominen onkin sitten aika erilainen, kun melkein koko päivä menee valmentaessa leirillä! En kyllä valita, tykkään tuosta puuhasta ihan älyttömästi :-)

Nyt iltapalan ja ehkä jonkun leffan pariin! Palaillaan huomenna asukuvien parissa :) 
Mukavaa perjantai-iltaa!

No comments:

Post a Comment