Monday, 9 May 2016

SUNLIGHT

Ilta-aurinko, lämpöasteet hipoo kahtakymmentä, vihertävä nurmi, lintujen laulu... Just nyt mä nautin Suomen säästä! Snapchattiin kirjoittelinkin jo, että Suomi pistää just nyt parastaan. Millon viimeks on nautittu näistä keleistä jo toukokuun alussa? Nauttikaamme nyt siis vielä kun siihen on mahdollisuus.

Alla olevat räpsyt on napattu tovi ennen auringonlaskua. Joku ilta kyllä pakko ottaa kamera kantoon ja suunnata ulos ihan auringon laskiessa, sekin on nimittäin niin kaunista kateltavaa just nyt. Toi mekko on muuten super kiva, siitä saa juhlavan, mutta myös rennon kuten tässä asussa. Ja se on muuten alelöytö ginalta, vitosen sai tuosta pulittaa! Me likee

36148572

Mukavaa maanantaita kaikille!!

2 comments:

 1. Olipa kivoja kuvia ja asu! Itekin oon tehnyt huippu alelöytöjä Ginasta, vaikka tota mekkoa ei oo tullut vastaan - harmi, sillä kelpais tännekin!

  LottaEmiliah
  http://lottaemiliah.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :) Jep ginalta kyllä löytää! Ennen tuntu että vastaan tuli vaan alepuolelta ne isot koot mutta nyt on kyllä löytyny omaakin kokoa alepuolelta, ginalle siis peukkua!! Toi on kyllä kiva, toivottavasti löytyis sullekkin tuollainen:)

   Delete