Saturday, 14 May 2016

SATURDAY

Heippa!! Mun oli tarkoitus kirjoitella teille ennen reissua vähän isompaa kivaa postausta, mutta aika ei riittänytkään sen toteuttamiseen. Kirjoittelen sen teille sitten paremman ajan kanssa! Halusin kuitenkin itsestäni vielä ilmoitella ennen kuin otetaan suunta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Meidän lento tosiaan lähtee aamu kuudelta.. joten matkaan lähdetään tulevana yönä.

Ennen lähtöä luvassa on kuitenkin kivoja juttuja. Pakkailut hoidan tässä vielä loppuun kotosalla ja varmistan että kaikki on matkassa... Päivällä suunta olis kohti Jyväskylää ja viiden maissa menen katsomaan JSA:n kevätnäytöstä! Ihana nähdä pitkästä aikaa taas tuttuja Jyväskylän cheerleadereita. Kevätnäytöksen jälkeen ennen lähtöä olis tarkoitus vahdata euroviisuja ja valmistautua pitkään valvottavaan yöhön. Onneks tekemistä riittää, muuten olisin ihan paniikissa ja miettisin vain lentoa.. Mä pelkään nykyään hieman lentämistä, tai se tavallaan vaan ahdistaa kiitos lentotapaturma- ohjelmien katsomisen.

21

Huomenna tähän aikaan ollaan jo onneks auringon alla. Paitsi että ekalle päivälle on luvattu pilviä ja sadetta hhahaha, no mutta kohteessa kuitenkin! Tässä muuten näitä kuvia katsoessa tulinkin miettineeksi, että minkähän väriset hiukset mulla on kun palaan Suomeen? Viikko altaalla lillumista ja auringon alla oleskelua. Apua..

Mutta hei, palaillaan mahdollisimman pian!! 

3 comments:

 1. Anonymous14/5/16 14:33

  Ihanaa lomaa sulle! En malta enää itse odottaa kun tuleva lomamatka odottaa vasta kesäkuussa ja niin moni on nyt lähdössä. :D

  ReplyDelete
 2. Anonymous14/5/16 19:18

  Moikka! Ihana blogi sulla ja tosi ihania kuvia! Itse olen alkamassa pitämään blogia ja meitin, miten oelt saanut sivun tämän näköiseksi? Oletko valinnut jonkun bloggerin omista sivuista vai tehnyt kaiken itse? Olisi kvia lukea jopa kokonainen postaus miten olet tehnyt blogisi. Ihanaa lomaa sulle, nauti lämmöstä!

  ReplyDelete
 3. Ihana blogi sulla ja tosi kivoja kuvia! Kivaa lomaa sulle!:) http://phashionn.blogspot.fi/

  ReplyDelete