Thursday, 12 May 2016

ONE WEEK IN PARADISE

Tänään suunnataan Jyväskylään. Pakattuna on matkalaukku, mutta kaikki muu vielä vaiheessa.. Reissu reissun jälkeen oon aina vaan huonompi pakkaamaan tarvittavat kamppeet vaikka sen luulis menevän toisinpäin. Onneksi matkaan on saanut pakattua kesävaatteita vinot pinot, sillä sääennusteet lupaa meille aivan mahtavaa viikkoa!

Hanialle suunnataan siis Ailin ja Nean kanssa nyt viikonloppuna. Luvassa on viikko auringon alla rusketusrajojen hankkimista, kesäisten drinkkien nauttimista, meressä uimista, hyvää ruokaa, shoppailua, pieniä retkiä, auringonlaskuista nauttimista ja ehkä myös pientä juhlimista. Luvassa on ensimäinen reissu kavereiden kesken ulkomaille enkä malta odottaa!!

Tuun kuvaamaan reissusta goprolla tuttuun tapaan videon. Ollaan myös puhuttu, että käydään kuvailemassa paljon kun ympäristö on aivan erilainen Suomeen verrattuna. Viikosta on siis varmasti luvassa bloginkin puolelle vinot pinot materiaalia. Konekkin mulla lähtee mukaan, mutta en nyt varmaksi lupaa että ainakaan montaa postausta viikon aikana kirjoittelen. Enempi sinne lähdetään nyt nauttimaan ja rentoutumaan! Kannattaa siis seurata mua muualla kuten snapchatissa @jattainourmind ja instagramissa @jattaruoka.mo  , niin näet meidän viikosta paljon muutakin kuin mitä tänne tuun jakamaan ;)
hania

Tuun vielä moikkaamaan teitä ennen reissua, mutta tälläinen pikku tarina tähän väliin! Nyt jatkan pakkaamista, josta ei kyllä meinaa tulla yhtään mitään.. Nähdään!!!

10 comments:

 1. Huippua reissua! Tulee varmasti mahtava viikko:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia! :) Mäkin uskon että tulee!!

   Delete
 2. Ihanaa reissua sulle:) Varmasti tulee ihan älyttömän ihana ja rentouttava reissua:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :)) Jep, en malta oottaa !!

   Delete
 3. Anonymous12/5/16 22:01

  Mikä GoPro sulta löytyy? Onko ollut hyvä/suositteletko? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veljeltä sain käyttöön sen vanhan gopron kun hän hankki uuden :) Eli kyseessä on jo monta vuotta vanha malli, eikä mulla oo valitettavasti tietoa mikä se on :D Semmonen uudempi olis kyllä paljon kivempi, laatu parempi jne.. Ja oon tykänny tosi paljon! Reissut on kiva kuvata sillä, saa vähän erilaista kuvakulmaa videoihin ja fiilistä. Tota on tosi näppärä kuljettaa mukana sen pienen koon vuoksi ja vedenallakin on super siistiä kuvata jos on se vesitiivis suoja!! Voin kyllä suositella, jos itellä olis yhtää ylimäärästä rahaa niin ostaisin kyllä sen uusimman kätösiini :D Tuolla vanhalla kyllä pärjää silti ihan yhtä hyvin:)

   Delete
 4. Oi ihanaa reissua! Hania on ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Annika! Niin on, ihana päästä sinne uudelleen <3

   Delete
 5. Oi kuullostaa ihanalta, oikein hyvää reissua! Ja odotan täällä jo innolla sitä videota ja kaikki kuvia mitä tulet ottamaan :---)!

  Janica K.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos:) Kiva kuulla että odotat!! Mäkään en malta päästä toteuttaa kaikkia kivoja kuvia ja videoita *.*

   Delete